Hlavní navigace

Verbatim představuje pět nových myšek

16. 11. 2007

Sdílet

Společnost Verbatim uvádí novou řadu zajímavých myší. Výrobce slibuje, že budou nové myšky velmi přesné a zaujmou i propracovaným designem. Některé modely budou optické, jiné laserové.

Společnost Verbatim představila novou řadu počítačových myší. Ceny modelů se budou pohybovat mezi 240 Kč až 748 Kč.

Myši budou k dostání v následujících provedeních: 1x laserová stolní myš (Laser Desktop Mouse), 1x bezdrátová laserová stolní myš (Wireless Laser Desktop Mouse), 1x optická stolní myš (Optical Desktop Mouse) a 2x cestovní myš – optická bezdrátová myš (Optical Wireless Mouse) a malá laserová myš (Laser Mini Travel Mouse) se zásuvným kabelem. Stolní myši jsou dostupné v modrém a černém provedení.

Modely Wireless Laser Desktop Mouse a Optical Desktop Mouse mají pět programovatelných tlačítek, z nichž každé může plnit libovolnou z 48 funkcí.

Nové myši využívají optické a laserové senzory s rozlišením 1 000 dpi. U modelu Desktop Laser Mouse je možné na základě požadované úrovně citlivosti nastavit rozlišení 800 dpi, 1 600 dpi nebo až 2 400 dpi.

Díky 2,4 GHz bezdrátové technologii mají být bezdrátové myši Verbatim lepší než dříve. Doprovodný USB přijímač stačí jednoduše zapojit do USB konektoru a ten se již sám synchronizuje s myší. V ceně je zahrnuta sada nabíjecích AAA baterií.

Baterie se průběžně nabíjejí – a to i ve chvíli, kdy se myš používá – prostřednictvím USB kabelu, kterým je také možné připojit myš k počítači, je-li to zapotřebí. Myš Wireless Optical Travel Mouse je praktická zejména pro zákazníky, kteří pravidelně používají při cestování notebook. Doprovodný USB přijímač lze uschovat v myši samotné, což minimalizuje riziko jeho ztráty na cestách.



Specifikace:

Na myši se vztahuje dvouletá záruční lhůta; instrukce pro uživatele v několika jazycích jsou součástí produktového balení.
Systémové požadavky: Windows 98, ME, 2000, XP nebo Vista; Mac 9.x nebo vyšší.

1) Laser Mini Travel Mouse
Dvě tlačítka a skrolovací kolečko, zásuvný kabel, laserový senzor, rozlišení 800/1600 dpi, černé provedení.

2) Wireless Optical Travel Mouse
Dvě tlačítka a skrolovací kolečko, bezdrátová, LED senzor, frekvenční pásmo 2,4 GHz, rozlišení 1000 dpi, dvě nabíjecí NiMH AAA baterie, černé provedení, uvnitř myši úložný prostor pro bezdrátový přijímač, USB přijímač, USB kabel, doporučená cena 575 Kč.

3) Optical Desktop Mouse
Pět tlačítek, programovatelná, 48 funkcí, LED senzor, rozlišení 1000 dpi, černé a modré provedení, doporučená cena 240 Kč.

4) Laser Desktop Mouse
Dvě tlačítka a skrolovací kolečko, kabel, laserový senzor, rozlišení 800/1600/2000 dpi, černé a modré provedení, doporučená cena 588 Kč.

5) Wireless Laser Desktop Mouse
Pět tlačítek, programovatelná, 48 funkcí, bezdrátová, laserový senzor, frekvenční pásmo 2,4 GHz, rozlišení 1000 dpi, dvě nabíjecí NiMH AAA baterie, černé a modré provedení, USB přijímač, USB kabel, doporučená cena 748 Kč.

- - Jaroslav Kasal

CS24