Hlavní navigace

Verbatim USB s Carry it Easy +Plus

28. 8. 2007

Sdílet

Verbatim uvádí novou řadu USB pamětí, které jsou vybaveny plnou verzí softwaru Carry it Easy +Plus. Software nabízí například ochranu heslem nebo synchronizaci s Microsoft Outlookem

CS24

Verbatim Drive Store ‘n’ Go USB 2.0 Carry it Easy +Plus má rychlost čtení až 18 MB a rychlost zápisu až 9 MB za sekundu. USB se dodává ve variantách 2, 4 nebo 8 GB za doporučené ceny 37,99, 44,49 a 89 eur. Jeho rozměry jsou 78 x 20 x 7 mm.


Software není nutné instalovat na počítač uživatele. Lze ho spustit přímo z přenosného média a nezanechává za sebou v PC po odebrání USB žádné stopy.

V uživatelském rozhraní jsou zahrnuty funkce synchronizace dat, složek a desktopu, plus záložky Internet Explorer a Firefox. Rovněž zde najdeme funkce usnadňující surfování po internetu bez zanechání stop. Funkce komprese umožňuje uživateli ukládat a přenášet velké množství dat v komprimovaném formátu. Software rovněž chrání data uložená na USB před neoprávněným přístupem díky ochraně heslem, využívající 128bitové AES šifrování.

Verbatim Store 'n’ Go USB 2.0 Carry it Easy stojí 34,99 euro v 2 GB verzi, 44,49 euro v 4 GB verzi a 89 euro v 8 GB verzi. Všechny ceny jsou doporučené výrobcem. Nová řada USB je k dostání ve specializovaných obchodech.

- - Tomáš Jirásko