Hlavní navigace

Virtualizační nástroj ZENworks Application Virtualization představil Novell

17. 9. 2008

Sdílet

Nové výkonné virtualizační řešení podle výrobce zjednodušuje nasazování aplikací, zmírňuje problémy s nekompatibilitou a také zaručuje vyšší bezpečnost.

Dostupnost nástroje ZENworks Application Virtualization, který odstraňuje problémy s kompatibilitou aplikací v osobních počítačích se systémem Windows, oznámila firma Novell.
Nový přírůstek produktové řady ZENworks vytváří virtuální aplikace v jediném izolovaném souboru a umožňuje je bezpečně nasazovat a spouštět. Odstraňuje tak problémy spojené s nasazením nového operačního systému, například Vista, snižuje množství drahých volání na technickou podporu a rovněž zvyšuje produktivitu uživatelů. Pomocí novinky, která podle dodavatele představuje jediné řešení virtualizace aplikací s předem nakonfigurovanými šablonami pro obvyklé kancelářské aplikace, prý mohou zákazníci nasadit virtualizované aplikace za pouhých 20 minut.
ZENworks Application Virtualization je kompatibilní se systémy Windows Vista i Windows XP a šetří náklady a čas potřebný pro testování softwaru, přípravu instalačního balíčku, nasazení, konfiguraci a plánování nepředvídaných situací - zákazníci například mohou provozovat v systému Windows Vista aplikace, které pro svůj chod potřebují Internet Explorer 6 – taková konfigurace v minulosti vyžadovala přepracování dotyčné aplikace tak, aby podporovala Internet Explorer 7.
ZENworks Application Virtualization je k dispozici za doporučenou cenu 39 dolarů na uživatele nebo instanci.