Hlavní navigace

Vodafone nabízí rychlý internet v mobilu na půl roku zdarma

7. 11. 2008

Sdílet

Společnost Vodafone nyní nabízí všem svým zákazníkům v rámci vánoční akce rychlý internet v mobilu až na půl roku zdarma. Jaké jsou podrobnosti této nabídky?

CS24

Kompletní nabídka internetu do mobilu v podání Vodafone se skládá z tří pilířů:

Prvním je technologické vylepšení stahování internetových stránek do mobilu:

1/ automatická optimalizace internetových stránek pro displeje mobilů

2/ až šestinásobné zrychlení načítání internetových stránek do mobilů


Druhým pilířem je nová podoba Vodafone live!, který se stává mobilním portálem a nově obsahuje také okénko pro vyhledávání na internetu, možnosti ukládání odkazů na oblíbené stránky a ukládání historií navštívených adres.

Třetím pilířem kompletní nabídky internetu do mobilu jsou nové datové tarify, které je možné používat i na předplacených kartách: Vodafone Internet do mobilu na den (24h ) za 17 Kč na den (FUP 5 MB) nebo Vodafone Internet do mobilu na měsíc za 177 Kč (FUP 100 MB).

Všichni zákazníci si také mohou do 31.1. 2009 aktivovat vánoční dárek - internet v mobilu na 6 měsíců zdarma. Zákazníci, kteří používají stávající datové tarify Připojení na stálo a Připojení na dlouho, si mohou aktivovat půlroční vánoční dárek v podobě slevy na své tarify ve výši 177 Kč měsíčně.

Více informací o datových tarifech Vodafone najdete na webu www.vodafone.cz

Komentář: Bude zajímavé sledovat, zda se operátorovi podaří pomocí nastavené FUP politiky udržet využití své datové sítě na takové úrovni, aby se její používání nestalo synonymem lenochoda. Vše, co je zdarma, totiž v ČR zákonitě přitahuje velkou pozornost...

- - Jan Mazal