Hlavní navigace

Volný ADSL i bez pevné linky

5. 3. 2008

Sdílet

Volný přichází s nabídkou ADSL připojení, které je možné zřídit na tzv. neaktivních linkách, případně je možné zákazníkovi zřídit pevnou linku, která bude určena pouze pro internet bez telefonních služeb.

CS24

Telekomunikační společnost Telekom Austria Czech Republic, známá pod značkou Volný, přichází s nabídkou ADSL internetu, který lze zřídit bez pevné linky. Vysokorychlostní internetové připojení se tak stává dostupné i těm zákazníkům, kteří pevnou linku nemají.

Volný nabídne službu internetového připojení bez pevné linky Volný Internet Extra v rychlostech 2048/256, 4096/384 a 8192/512 kbit/s za cenu od 699Kč. K této ceně již zákazník neplatí žádné další poplatky (poplatky za pevnou linku apod.). Jedná se o internetové připojení bez datových limitů. Ke službě zákazník získá kvalitní modem ASUS AM602 za jednu korunu. Modem to sice není zázračný, ale obsahuje ethernetovou přípojku, čímž je rozhodně použitelnější než levné modemy spoléhající se jen na USB, které jsou dost nespolehlivé.

Službu je možné zřídit jen v síti Volný, která je na bázi zpřístupnění místní smyčky je v současné době dostupná na 40% pevných linek v ČR - Praha, Brno, Ostrava, Kladno, Příbram, Mladá Boleslav, Teplice, Plzeň, Pardubice, Hradec Králové, Olomouc, České Budějovice, Karlovy Vary, Liberec, Prostějov, Zlín, Ústí nad Labem.

- - Alexandr Radecký