Hlavní navigace

Volný má vysokorychlostní internet bez pevné linky

6. 3. 2008

Sdílet

Telekomunikační společnost Telekom Austria Czech Republic, známá pod značkou Volný, přichází s nabídkou ADSL internetu, který lze zřídit bez pevné linky. Ceny začínají na 699 Kč včetně DPH.

Telekomunikační společnost Telekom Austria Czech Republic, známá pod značkou Volný, přichází s nabídkou ADSL internetu, který lze zřídit bez pevné linky.

Volný přichází s nabídkou vysokorychlostního ADSL připojení, které je možné zřídit na tzv. neaktivních linkách, případně je možné zákazníkovi zřídit pevnou linku, která bude určena pouze pro internetové připojení (bez telefonních služeb).

Volný nabídne službu internetového připojení bez pevné linky Volný Internet Extra v rychlostech 2 048/256, 4 096/384 a 8 192/512 kbit/s za cenu od 699,- Kč (včetně DPH). K této ceně již zákazník neplatí žádné další poplatky (poplatky za pevnou linku apod.). Jedná se o internetové připojení bez datových limitů. Ke službě zákazník získá kvalitní modem ASUS AM602 za 1,- Kč. Aktivace služby je zdarma. Služba je dostupná pouze v síti Volný.

Zákazník si službu může objednat prostřednictvím bezplatné linky 800 880 880 nebo na stránkách http://adsl.volny.cz. Na základě zadaných údajů (adresa, na které má být služba Volný Internet Extra zřízena) se prověří, zda je zřízení služby v dané lokalitě možné. Průměrná doba zřizování služby Volný Internet Extra je 15 pracovních dnů od obdržení podepsané smlouvy. V této době probíhá technické šetření, při kterém jsou ověřeny možnosti připojení k síti Volný.

V případě pozitivního šetření je zákazníkovi zřízena dočasná pevná telefonní linka a dočasné telefonní číslo pro aktivaci internetového připojení. Po zřízení připojení je dočasná pevná linka a dočasné telefonní číslo zrušeno.

Síť Volný na bázi zpřístupnění místní smyčky je v současné době dostupná na 40 % pevných linek v ČR – Praha, Brno, Ostrava, Kladno, Příbram, Mladá Boleslav, Teplice, Plzeň, Pardubice, Hradec Králové, Olomouc, České Budějovice, Karlovy Vary, Liberec, Prostějov, Zlín, Ústí nad Labem.
Nenechte si ujít:
Asus představil nové PDA s telefonem a vysokorychlostním přenosem dat

100Mb internet pro české domácnosti

Telefónica O2 Czech Republic: Příjmy z pevných linek i přes intenzivní rozvoj internetových služeb stagnují

T-Systems nabízí v Praze ultrarychlý internet

 

Autor článku