Hlavní navigace

Vyhrajte jeden z pěti bezpečnostních balíků Norton 360 v5.0

30. 5. 2011

Sdílet

PC World ve spolupráci se společností Symantec přináší svým čtenářům další z řady soutěží o atraktivní ceny - tentokrát můžete vyhrát jeden z pěti bezpečnostních balíků Norton 360 v5.0.

Norton 360 je komplexní bezpečnostní balík vyvíjený společností Symantec, jež si klade za cíl ochránit váš počítač, vaši identitu i veškeré soubory před stále se rozrůstajícími hrozbami plynoucími z internetu.

Aktuální verze produktu Norton 360 vylepšuje uživatelské rozhraní, které se nyní jmenuje Norton Control Center. To dává uživatelům přehled o stavu bezpečnosti, nastaveních a informuje o ochraně počítače a výkonnosti. Norton Control Center také umožňuje přístup k Norton Cybercrime Index, Norton Online Family a službě pro hodnocení webových stránek Norton Safe Web. Norton Safe Web zvyšuje ochranu on-line a nově obsahuje značku bezpečí Norton pro internetové stránky, které používají VeriSign SSL certifikáty nebo VeriSign Trust Seal. Z Norton Control Center mohou spotřebitelé také „proklikávat“ na nástroj Norton Safe Web pro Facebook, který kontroluje novinky a zeď Facebooku, jestli neobsahují škodlivé odkazy a další hrozby.

Norton 360 má kromě antivirové ochrany za úkol zajistit uživatelům počítače také vyšší výkon prostřednictvím nástrojů pro vyladění počítače, k dispozici je rovněž automatické zálohování. Vyladění počítače podle Symantecu nabízí rychlejší čištění registrů, jemné vyladění hlavních systémových nastavení a uvolnění paměti, takže se aplikace spouští a fungují rychleji a jsou odstraněny zbytečné soubory, které snižují výkon pevného disku. Norton 360 také aktualizuje průběžný stav zálohování a šifruje soubory zálohované on-line.

Norton 360 v5.0

Norton 360 v5.0 integruje následující technologie:

  • Insight - bezpečnostní technologie založená na pověsti souborů. Symantec Insight analyzoval anonymní vzory souborů softwaru z více než 175 milionů klientských počítačů a automaticky identifikuje a blokuje nový škodlivý software.
  • SONAR 3 je hybridní řešení založené na sledování chování potenciálních hrozeb i jejich pověsti, identifikuje a blokuje nové útoky, programy určené pro kriminální použití a další hrozby, které se jinak vyhnou tradiční detekci. SONAR 3 hrozby automaticky vyhodnocuje bez nutnosti zásahu uživatele.
  • Norton Power Eraser a Norton Bootable Recovery Tool jsou nástroje, které poskytují agresivní detekci a technologie pro obnovení systému a umožňují uživatelům vyčistit již dříve infikovaný počítač.

 

ZDARMA: 90denní zkušební verzi Norton 360 v5.0 si můžete bezplatně stáhnout zde.


Soutěž bude uzavřena a vyhodnocena ke dni 13. 6. 2011.

 

Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?