Hlavní navigace

Výkonný blade server Integrity řady BladeSystem představilo HP

25. 4. 2008

Sdílet

Integrity BL870c rozšiřuje portfolio blade serverů Integrity pro skříně BladeSystem (tedy c3000 a c7000) o server pokrývající širší spektrum aplikačních požadavků. Rozšíření rodiny BladeSystem o BL870c umožní firmám nasazovat a spravovat blade servery Integrity a ProLiant v jediné skříni, kterou lze spravovat společnými řídícími nástroji.

HP Integrity BL870c rozšiřuje portfolio blade serverů Integrity pro skříně BladeSystem (tedy c3000 a c7000) o server pokrývající širší spektrum aplikačních požadavků. Rozšíření rodiny BladeSystem o BL870c umožní firmám nasazovat a spravovat blade servery Integrity a ProLiant v jediné skříni, kterou lze spravovat společnými řídícími nástroji.
Nový server umožňuje firmám ušetřit až 25 % energie a zároveň snižuje požadavky na prostor, protože se na stejnou plochu údajně vejde 2,5krát více blade serverů BL870c než srovnatelně nakonfigurovaných rackových serverů.
Aby zákazníci nemuseli při implementaci blade řešení Integrity tápat, vytvořilo HP pro servery Integrity konfigurační balíčky Solution Blocks. Tyto předem otestované konfigurace umožňují zákazníkům a prodejcům rychle nasadit na platformě HP BladeSystem kriticky důležité aplikace.
„Model BL870c posunuje řešení BladeSystem do nejužší skupiny trhu serverů pro důležité podnikové úlohy. Spojuje přednosti blade serverů z hlediska nákladů, doby potřebné k nasazení a spotřeby energie s osvědčenou škálovatelností a dostupností systémů Integrity,“ řekl Mark Potter, viceprezident společnosti HP pro BladeSystem. „S tímto serverem nyní pokrýváme blade infrastrukturou nejširší spektrum pracovních úloh. I nadále chceme neustále inovovat a držet se strategie ‚blade everything,‘ která pomáhá zákazníkům přizpůsobit technologie jejich praktickým potřebám.“
BL870c staví na přednostech blade serveru Integrity třídy c, modelu BL860c, ovšem nabízí dvojnásobný výpočetní výkon a paměťovou kapacitu. Zákazníci si u něj mohou vybrat z operačních systémů Microsoft Windows, HP-UX 11i v2, HP-UX 11i v3, OpenVMS, RedHat a SuSE.

 

Autor článku