Hlavní navigace

Vyšla slovenská verze Acronis True Image Home 11

9. 4. 2008

Sdílet

Nová verze populárního zálohovacího programu nyní vychází kompletně ve slovenštině a nabízí mnoho nových funkcí, mezi něž patří například vytvoření zálohovací sekce na FTP.

CS24

Firma Acronis, jež se zabývá především produkcí softwarových řešení pro zálohování pevných disků, oznámila vydání programu Acronis True Image Home 11 SK. Tato aplikace nabízí vytvoření zálohy pevného disku s možností obnovení celého stavu, určitých adresářů, souborů nebo dokonce jednotlivých emailů. Acronis se chlubí patentovanou technologií, jež umožňuje zálohovat systémová nastavení a nastavení několika desítek aplikací. Mezi nové funkce patří například vytvoření zálohovací sekce v určité části disku.




Na tu se poté ukládají veškeré vykonané změny operačního systému a v případě potřeby může být obnoven původní stav. Další užitečnou funkci nabízí nástroj sloužící pro úplné vymazání pevného disku. Podobný účel má i utilita „File Shredder“, který využijeme zejména situaci, kdy pokud potřebujeme spolehlivě vymazat jednotlivé složky nebo soubory z pevného disku. Mezi další nové vlastnosti patří také možnost ukládat zálohy na FTP nebo schopnost používat systém k běžné práci v průběhu vytváření zálohy.

- - Ondřej Pilát