Hlavní navigace

Výsledky březnové souteže Computerworldu jsou zde

4. 4. 2008

Sdílet

V březnu pořádala redakce časopisu Computerworld soutěž o bezdrátová sluchátka (headset) Jabra GN 9350 v hodnotě 7500Kč, které do soutěže věnovala společnost Jabra a dále o knihy Příště se zmrazit nenechám a 10 nejžhavějších technologií světa počítačů a internetu. Soutěž již byla vyhodnocena a pojďme se tedy společně podívat na správné odpovědi a na výherce zmiňovaných cen.

V březnu pořádala redakce časopisu Computerworld soutěž o bezdrátová sluchátka (headset) Jabra GN 9350 v hodnotě 7500Kč, které do soutěže věnovala společnost Jabra a dále o knihy Příště se zmrazit nenechám a 10 nejžhavějších technologií světa počítačů a internetu.

Soutěž již byla vyhodnocena a pojďme se tedy společně podívat na správné odpovědi a na výherce zmiňovaných cen.


Headset Jabra GN 9350 a knihy pro vítězné čtenáře

Správné odpovědi jsou následující:
  • O kolik procent snižuje Microsoft ceny krabicových verzí Windows Vista? Až od 46 %.
  • Jaká je spotřeba druhého nejvýkonnějšího počítače na světě, který byl nedávno zprovozněn v texaském Austinu? 2 megawatty.
  • Ve kterém měsíci byla uvolněna první Release Candidate verze Service Packu 3 pro Windows XP k veřejnému testování? V prosinci 2007.
  • Kolik notebooků se podle údajů od společnosti Gartner prodalo v ČR za rok 2007? 533 537 kusů.
  • Jaké technologie se používají ve sluchátcích Jabra GN 9350 pro zlepšení kvality zvuku a ochranu sluchu uživatelů? DSP a IntelliTone.
  • A kolik lidí si do momentu zveřejnění této soutěže již přečetlo článek „Service Pack 3 pro Windows XP překvapil, tvrdí testeři“, který jsme publikovali na webu Computerworldu? (dle našich interních statistik)? Bylo to v ten moment přesně 14 314 čtenářů.
Nejpřesněji na tyto otázky odpověděl pan Jan Kupsa a stává se tak výhercem headsetu Jabra GN 9350. Na dalších dvou místech se pak umístili následující čtenáři: Rostislav Hamal, Zdena Němcová, kteří získávají obě výše vyobrazené knihy, a samotnou publukaci 10 nejžhavějších technologií světa počítačů a internetu pak získávají Kateřina Adamová, Peter Maga a Marek Trubka. Všem výhercům gratulujeme a v nejbližší době je kontaktujeme e-mailem.

Všem ostatní, kteří nevyhráli, děkujeme za účast a těšíme se s vámi na viděnou na našich stránkách.

 

Autor článku