Hlavní navigace

Vývoj nového Hitmana už začal

11. 5. 2009

Sdílet

Šéf společnosti Eidos potvrdil to, o čem už se dlouhou dobu šuškalo - holohlavý zabiják se dočká dalšího pokračování.

Už na začátku tohoto roku se objevily zkazky, že se pracuje na novém dílu atraktivní stealth akce Hitman. Až dosud se ale nic nepotvrdilo. Tuto sérii má na svědomí dánské studio IO Interactive, které naposledy přivedlo na svět akci Kane and Lynch a spíše se vyjadřovalo k ní (pravděpodobně vznikne také druhý díl a navíc zfilmování) než ke hře, která mu zajistila světovou proslulost.

Nicméně vlastník vydavatelských práv Eidos, jemuž IO Interactive ostatně patří, na Hitmana a jeho skvělé prodeje rozhodně nezapomíná. A tak mohl Life President Eidosu Ian Livingstone v rámci jednoho preview potvrdit, že už se skutečně na novém dílu Hitmana pracuje.

Nicméně neřekl k tomu žádné detaily. Na ně si pravděpodobně budeme muset počkat až na letošní veletrh E3, který se koná v červnu. Tam bychom se mohli dozvědět první informace jak o hře, tak plánovaném termínu vydání Hitmana 5.

Snad takřka jisté je jen to, že se v hlavní roli opět představí starý známý a chladný zabiják "Codename 47". A dost pravděpodobně se můžeme těšit na skvěle navržené mise, které nabídnou hned několik způsobů řešení. Stačí jen trocha toho důvtipu.

Zdroj: Gamestar.de

Byl pro vás článek přínosný?