Hlavní navigace

Wanted Guns - nová akce z Divokého západu

6. 8. 2003

Sdílet

Iridon Interactive odhalují novou westernovou akci...

Autoři vynikajícího Pure Pinball a zábavné arkády Akimbo odhalili v současné době vytvářenou novinku. Jmenuje se Wanted Guns a Iridon Interactive ji popisují jako mix third a first person akce, ve kterém si užijete spousty westernových přestřelek i šílenou jízdu na koni. Velký důraz je kladen rovněž na propracovaný příběh, tak proč se na chystaný titul blíže nepodívat?



Wanted Guns se odehrává v průběhu občanské války v Americe, kdy se vžijete do role reverenda Devlina, pátrajícího po lotrech, kteří během jeho nepřítomnosti zničili kostel a povraždili všechny obyvatele města, ve kterém žil. Navíc mu ukradli peníze, které v minulosti získal ne zrovna čestným způsobem a o něž se rozhodně nechce nechat jen tak připravit. Stopy padouchů vedou do nevlídného mexického městečka El Cuervo Perdido, kde se začíná odehrávat i váš příběh.



Nutno podotknout, že Devlin není jen tak obyčejným knězem a má za sebou dosti krutou minulost. Kdysi byl vůdcem neblaze známého gangu Los Gauchos a aby toho nebylo málo, své bratry ve zbrani jednoho krásného dne zradil a připravil o všechny peníze. Jak se zdá, nyní musí za všechny své hříchy pykat - zkažená minulost po něm natahuje své drápy a na scénu se dostávají lidé, kteří byli již dávno zapomenuti.



Jako správný ex-gangster budete vybaveni několika, pro westernové prostředí typickými zbraněmi, mezi nimiž najdete například smrtící mexickou kuš, indiánskou čepel, dynamit, brokovnice, Winchesterovku nebo kolty, jež budete nosit zatraceně nízko u pasu. V průběhu hry se dostanete do mnoha interiérů i exteriérů a těšit se můžete na vcelku vydařené grafické zpracování a soundtrack, inspirovaný klasickými westernovými filmy. Vydání Wanted Guns je plánováno na závěr letošního roku.

Autor článku