Hlavní navigace

Watchmen: The End is Nigh Demo

5. 3. 2009

Sdílet

Watchmen: The End is Nigh je velmi drsná hra, jež nás, jakožto fandy kresleného příběhu překvapila svou vybroušenou produkcí a uměleckým zpracováním, jež zůstalo věrné své komiksové předloze

 

STÁHNOUT DEMO WATCHMEN: THE END IS NIGH

 


Je to jako kombinace Streets of Rage a Fight Night Round 3, kde prim hrají bitky až do praskání kostí, což je vše podporováno zatraceně dobrou grafikou pro tuto stahovatelnou verzi - pravděpodobně nejlepší, kterou jsme dosud viděli.

 

watchmen demo


Opticky jsou Rorschach a Nite Owl znázorněni majestátně v silném kontrastu a vibrující záři, přesně ve stylu ilustrované knihy a filmu. Rorschachova maska se posouvá a pohybuje v reálném čase a animace bitek obsahují mnoho instinktivních prvků, což dělá hru věrohodnější a hráčům je tak bezpochyby dopřáno i více zábavy. Z těchto dvou maskovaných zabijáků je Rorschach typickou hvězdou: Jeho styl mlácení má v sobě něco ze Street Fightera, a k tomu originální kvílení a sílu medvěda. Když k tomu přidáte jeho zuřivost, je opravdu potěšení s ním hrát. Nite Owl se hodí více do hromadných bitek, kde může využít své elektrifikované výbavy, různých high-tech zařízení a k tomu navíc několik málo batmanovských vychytávek podobných těm, kterými netopýří muž dával na frak svým protivníkům.

 

 

soutez_casestudy

VIDEO WATCHMEN: THE END IS NIGH


 

Byl pro vás článek přínosný?