Hlavní navigace

Worry-Free: Zabezpečení pro internetové obchody

3. 6. 2008

Sdílet

Mobilní zaměstnanci zákazníků používající Worry-Free Business Security 5.0 budou chráněni funkcí „location-awareness“ (fungování v závislosti na místě), která automaticky změní bezpečnostní Worry-Free nastavení v noteboocích podle toho, zda je zaměstnanec uvnitř sídla firmy nebo venku.

Trend Micro rozšířila svá řešení Worry-Free o novou a upgradovanou řadu produktů určenou pro malé podniky a weby pro e-commerce. Řada Worry-Free Business Security 5.0 byla vytvořena pro malé podniky a Worry-Free SecureSite je prvním řešením Trend Micro pro webové obchody.

Vedle běžné ochrany před spywarem, viry, spamem, phishingem a nevhodným webovým obsahem disponují tato rozšířená řešení podle dodavatele i funkcemi, které nejen eliminují měnící se webové a e-mailové hrozby, ale odlišují se i způsobem, jakým s nimi lidé pracují. Například mobilní zaměstnanci zákazníků používající Worry-Free Business Security 5.0 budou chráněni funkcí „location-awareness“ (fungování v závislosti na místě), která automaticky změní bezpečnostní Worry-Free nastavení v noteboocích podle toho, zda je zaměstnanec uvnitř sídla firmy, nebo venku. Data společnosti jsou chráněná dokonce i když zaměstnanci používají venkovní bezdrátové připojení.
E-mail je stále hlavní forma komunikace ve společnostech, takže spam zahlcující sítě je pro většinu z nich obtížný problém. Nová řada Worry-Free disponuje vícevrstvou ochranou proti spamu tím, že blokuje spam ještě před tím, než se dostane do sítě.

Zcela nové řešení SecureSite z řady Worry-Free je určeno pro webové obchody, jejichž tržby a reputace jsou závislé na zabezpečení jejich webových serverů. Worry-Free SecureSite je hostovaná služba chránící online nakupující před hackery.

Worry-Free Business Security 5.0 využívá technologii Trend Micro Web Threat Protection. Produkt je určený pro malé podniky. Tato řešení jsou určena k ochraně před webovými hrozbami a riziky spojenými s mobilitou zaměstnanců.