Hlavní navigace

Zaklínač 2 – potvrzeno datum vydání české verze!

16. 11. 2010

Sdílet

Přichází konec veškerých spekulací a dohadů. Společnost CD Projekt RED dnes oznámila, že datum vydání hry Zaklínač 2: Vrahové králů bylo stanoveno na 17. května 2011.

Přestože se data vydání v jednotlivých zemích mohou lišit, společnost Comgad potvrdila, že se česká verze objeví na pultech obchodů již v den světové premiéry. „Rozhodli jsme se datum vydání trochu posunout, abychom tak získali více času na co největší vyšperkování celé hry,“ říká Adam Badowski, vedoucí projektu v CD Projekt RED. „Samozřejmě víme, že hráči by Zaklínače 2 chtěli co nejdříve, ale věříme, že nám to odpustí. Jsme přesvědčeni, že doba strávená vylepšováním hry za tu trochu čekání rozhodně stojí.“

CS24

 

Více zajímavých informací o hře Zaklínač 2: Vrahové králů vývojáři zveřejní na podzimní konferenci CD Projektu, která je již za dveřmi – proběhne tento týden, konkrétně 18. listopadu. Odhalení by se měl například dočkat obsah sběratelské edice. A nebude nouze ani o kontroverzní témata, jako je implementace DRM. Konference bude přenášena online a bude přístupná nejen novinářům, ale i hráčům samotným. Online akreditaci mohou zástupci médií získat na adrese tom@thewitcher.com. Přenos konference začne 18. listopadu v 18:30, sledovat ji můžete na http://www.thewitcher.com/ a facebook.com/thewitcher.

Autor článku