Hlavní navigace

Zen V Plus 1GB Sports Pack

1. 7. 2007

Sdílet

V sadě uživatel nalezne MP3 přehrávač ZEN V Plus, sluchátka Creative EP-190 speciálně navržená pro sport a univerz...


V sadě uživatel nalezne MP3 přehrávač ZEN V Plus, sluchátka Creative EP-190 speciálně navržená pro sport a univerzální pásek na paži s ochranným pouzdrem, kterým se přehrávač napevno uchytí během tréninku. Sports Pack doplňuje užitečná utěrka obličeje. Přehrávač Creative Zen V Plus 1GB má lesklý bílý povrch s jemným oranžovým zdobením. Jeho součástí je i FM rádio s 32 předvolbami a jasný barevný displej. Zařízení podporuje různé audioformáty včetně MP3, WMA a Audible Audio. Zen V Plus může nahrávat přímo do MP3 bez použití PC a má zabudovaný mikrofon pro hlasové poznámky. Může také přehrávat videoklipy. Nabíjecí baterie vydrží až 15 hodin přehrávání. Stereo sluchátka Creative EP-190 jsou navržena pro aktivní lidi, kteří během sportovních aktivit vyžadují lepší kvalitu zvuku. Kompaktní, vylehčený design se závěsy za uši z měkké lehké gumy se snadno přizpůsobí přirozenému tvaru ucha a poskytuje maximální komfort a bezpečné uchycení. Tvarované špunty s gumovými kroužky zapadnou bez námahy do ucha a vytvoří bariéru proti vnějšímu hluku. Pro optimální kvalitu zvuku jsou použity pozlacené konektory. bizhub PRO 1050e obdržel Zlatý EmbaxPrint
Konica Minolta s radostí oznamuje, že získala prestižní ocenění Zlatý EmbaxPrint za produkční systém pro černobílý digitální laserový tisk Konica Minolta bizhub PRO 1050e na mezinárodním veletrhu obalového, papírenského a tiskařského veletrhu EmbaxPrint.
Ocenění Zlatý EmbaxPrint je udělováno celkem deseti exponátům, které jsou hodnoceny podle několika důležitých kritérií. Patří mezi ně například inovace a originalita koncepčního řešení, uživatelský komfort a design nebo celkové ekologické aspekty výrobku. Odborná porota ocenila bizhub PRO 1050e za vysokou flexibilitu a rychlost tisku až 6 300 stran za hodinu. Stroj je ideálním zařízením pro malonákladové tisky, a to díky celé řadě dokončovacích zařízení. Mezi důležité funkce patří také uživatelsky příjemné ovládání prostřednictvím dotykového panelu a systém vzdálené správy stroje, který eliminuje jakékoliv nečekané a náhlé prostoje.
Bizhub PRO 1050e je profesionální tiskové zařízení, určené pro tisk černobílých dokumentů. Rychlost tisku je úctyhodných 105 stran A4 za minutu. V případě tisku stran A3 je rychlost 61 stran za minutu. Podle potřeby je možné vybavit zařízení některou z mnoha dokončovacích jednotek pro děrování, sešívání či tvorbu brožur. Získané ocenění je zároveň oceněním práce Konica Minolta, bizhub PRO 1050e paří mezi nejlépe vybavené a modulární systémy.

Autor článku