Hlavní navigace

Zeptejte se na bezpečnostní hrozby - BitDefender Forum

13. 4. 2007

Sdílet

Společnost BitDefender, jejíž produkty v České republice a na Slovensku distribuuje firma Tech Data Distribution, spustila pro své zákazníky a partnery novou službu s názvem BitDefender Forum.

Toto Forum obsahuje specializované blogy zaměstnanců BitDefenderu, zaměřené na zlepšení komunikace se zákazníky, potenciálními zákazníky, partnery a kýmkoliv, koho zajímají otázky bezpečnosti a nebo společnost BitDefender sama o sobě.


“Našim záměrem je vytvořit BitDefender komunitu, která nám umožní lépe chápat její aktuální bezpečnostní potřeby tak, aby jsme na ně mohli proaktivně reagovat,“ řekl Florin Stiuca z virálního marketingu společnosti BitDefender. „BitDefender Forum nám navíc umožní získávat nové nápady pro budoucí vývoj našich produktů a služeb. Prostřednictvím přímé komunikace s našimi zákazníky, potenciálními zákazníky, partnery a dalšími zástupci z oblasti bezpečnosti, získáme hodnotný náhled do centra dění stále se měnícího trhu bezpečnosti,“ doplnil Stiuca.



Na BitDefender Forum je možno komunikovat v anglickém, německém a rumunském jazyce. Pro více informací můžete navštívit adresu http://forum.bitdefender.com.

- - David Zajíc

Autor článku