Hlavní navigace

Reddit s přechodem na novou architekturu chatu smaže všechny zprávy

Sdílet

 Autor: Depositphotos (úprava PCWorld)
Pokud trávíte na Redditu dlouhé hodiny chatováním s ostatními uživateli, zbystřete. Reddit kvůli přechodu na novou architekturu chatu maže všechny zprávy a chaty napsané a vytvořené před rokem 2023.

Reddit přišel v červnu s oznámením, ve kterém zveřejnil plánovanou změnu architektury chatu. Zároveň uvedl, že z důvodu „hladkého a rychlého převodu na novou platformu“ nebude možné převést i zprávy datované do konce roku 2022. Uživatelé zřejmě toto oznámení nebrali příliš v potaz do chvíle, kdy jim začaly mizet zprávy.

Pokud i vám zmizely zprávy, které jste chtěli zachovat, můžete skrze oficiální formulář podat žádost o export vašich dat a Reddit by vám měl do 30 dnů tyto zprávy zaslat.

Další chystanou změnou, která v budoucnu nastane, je rušení systému mincí pro uznávání uživatelů. Již nyní není možné tyto mince zakoupit a po 12. září budou všechna ocenění a mince pryč. Dá se předpokládat, že Reddit tento systém nahradí jiným a jednodušším. V tuto chvíli však není jasné, jak bude nový systém vypadat.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.