Hlavní navigace

Známe ceny Microsoft 365 Copilot. Firma si za každého zaměstnance využívajícího Copilot řekne 30 dolarů

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Na každoroční partnerské akci Microsoft Inspire oznámila společnost ceny jejich copilota pro Microsoft 365, který je poháněný umělou inteligencí a dokáže generovat obsah pro programy Office. Za každého zaměstnance využívajícího copilota si Microsoft řekne 30 dolarů.

Microsoft představil copilota pro kancelářské programy Microsoft 365 už v březnu. Nyní na konferenci Microsoft Inspire určené primárně pro partnery zveřejnil ceny jejich nového nástroje. Za každý firemní účet využívající Microsoft 365 Copilot firma zaplatí 30 dolarů. Tato cena se bude vztahovat na účty s předplatným Microsoft 365 E3/E5, Business Standard a Business Premium.

Microsoft 365 Copilot je výsledek spolupráce Microsoftu s OpenAI a jedná se o jakousi vizi a nástroj, pomocí kterého je možné generovat obsah do programů napříč celým předplatným Microsoft 365. Copilotovi můžete například ve vašem rodném jazyce zadat požadavek na vytvoření Power Point prezentace na základě dat z Wordu, generovat různé výstupy z excelovských tabulek nebo nechat AI udělat souhrn vašich e-mailů v aplikaci Outlook.

Součástí Microsoft Inspire bylo i představení Bing Chat Enterprise, což je v podstatě Bing Chat doplněný o prvky komerční ochrany dat. Tato služba je rovněž cílena primárně pro firmy a v budoucnu se stane součástí všech výše zmíněných licencí Microsoft 365.

Pro běžné uživatele zůstane stále k dispozici Bing Chat, který je nyní součástí prohlížeče Microsoft Edge. Microsoft dále oznámil, že v budoucnu zpřístupní Bing chat Enterprise jako samostatné předplatné za částku 5 dolarů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.