Hlavní navigace

Zoner AntiVirus for Linux ke stažení

19. 8. 2008

Sdílet

Právě uvolněný Zoner AntiVirus for Linux je primárně určen pro administrátory linuxových serverů s rozhraním pro nasazení antivirové ochrany u mailových serverů, jako Postfix, Sendmail, Qmail, Exim a další. Program je zdarma...

Již v lednu jsme informovali o tom, že Zoner uvolnil antivirus určený pro linuxové poštovní servery:

(Zoner AntiVirus for Linux Mailservers. Program je určen pro administrátory linuxových serverů a je možné si jej zdarma stáhnout, používat i šířit bez omezení.
K plné funkčnosti je nutná bezplatná aktivace na stránkách antiviru.
Systém používá k odhalování virů kromě standardních detekčních algoritmů i dynamickou emulaci kompilovaných i interpretovaných programů, statickou, dynamickou i tzv. run-time heuristiku a negenerické i generické dekodéry programů se šifrovanými obálkami.)
Viz článek Antivir pro linuxové poštovní servery

Nyní byla uvolněna ostrá verze produktu Zoner AntiVirus for Linux. Tisková zpráva Zoneru praví, že program je primárně určen pro administrátory linuxových serverů s rozhraním pro nasazení antivirové ochrany u mailových serverů, jako Postfix, Sendmail, Qmail, Exim a další. Program je zdarma, lze jej stáhnout, používat i šířit bez omezení, k plné funkčnosti je nutná bezplatná aktivace.
Na výběr ke stažení (viz zde) jsou verze určené pro několik linuxových distribucí, Debian, Gentoo, RedHat, OpenSuse...