Hlavní navigace

Zúčastněte se programu Office Insider z libovolné platformy - 2.díl

25. 4. 2017

Sdílet

 Autor: PCWorld.com
Prostřednictvím programu Office Insider se dostanete k novým funkcím dříve než ostatní.

Předcházející díl

 

Firma Microsoft v poslední době dělá maximum pro to, aby byla vidět nejen ona, ale i její činnost. Pravděpodobně jste už někde zaslechli, že Microsoft zpřístupňuje ukázky nových sestavení pro Windows 10, která následně vedou k vydání větších aktualizací, jako je například aktualizace s názvem Creators Update, která byla vydána nedávno. Ale věděli jste, že Microsoft nabízí podobný Insider program i pro Microsoft Office?

Počítače s operačním systémem Windows 10

Chcete-li se připojit k programu Office Insider v operačním systému Windows, pak budete potřebovat předplatné sady programů Office 365 v některém z plánů Home, Personal nebo University. Je-li tato podmínka ve vašem případě splněna, pak otevřete na vašem počítači v sadě kancelářských aplikací Office 2016 libovolný soubor a následně se přesuňte do nabídky Soubor > Účet. Následně klepněte na dlaždici Office Insider a poté z rozevírací nabídky vyberte položku Join Office Insider.

Program Office Insider ve Windows 10

Nyní se zobrazí okno, v němž povolte možnost Sign me up for early access to new releases of Office. Následně si vyberte vámi požadovanou úroveň programu Insider – buď variantu rychlou (Fast), nebo variantu pomalou (Slow). Po výběru varianty zobrazí Windows 10 okno nástroje Řízení uživatelských účtů (UAC). V tomto okně stiskněte tlačítko Ano a po návratu do programu Office byste nyní měli vidět potvrzení, že jste byli přidáni do programu Office Insider.

Pokud by se vám výše popisovaná možnost zapojení se do programu Office Insider nedařila, existuje ještě další způsob, jak se do tohoto programu zapojit. Přesuňte se ve vašem účtu Office na stránku Additional Install Options (Možnosti další instalace) a pokud to bude třeba, proveďte přihlášení. Poté si vyberte, zda stojíte o rychlou nebo pomalou verzi. Dále se rozhodněte, zda budete potřebovat 32bitová nebo 64bitová sestavení – to bude záviset na tom, jakou verzi operačního systému Windows aktuálně používáte.

 

CS24

Pokračování