Hlavní navigace

Ideální tiskárna pro domácnost? HP přichází s řešením bez kompromisů

20. 3. 2017

Sdílet

 Autor: HP
Multifunkční tiskárny HP v sobě kombinují to nejlepší, co od své tiskárny "na doma" očekáváte. Značka HP je dlouhodobě známá svou vysokou kvalitou, a to v plné míře předvedla i při nové řadě určené primárně pro domácí použití.

(Partnerský příspěvek)

Když mluvíme o tiskárně, v první řadě mluvíme o ostrém tisku a perfektních barvách. A je úplně jedno, jestli budete tisknout, skenovat nebo kopírovat prostřednictvím svého tabletu či smartphonu. S připojením prostřednictvím funkce Wifi, nebo Wifi-direct zvládnete tyto činnosti bez nejmenších problémů.

HP DeskJet GT 5820 All-in-One dokáže svým uživatelům zajistit velkoobjemový tisk s minimálními náklady, a to díky velkokapacitnímu systému inkoustových zásobníků (tankovému systému od HP). Představu o minimálních nákladech reprezentuje číslo, které uvádí výrobce. Konkrétně 8.000 vytištěných stran s barevnou sestavou nebo 5.000 černobílých stran.

Tankový systém zajistí kromě kvalitních tiskařských vlastností i komfort při výměně. Unikátní uzávěr jednotlivých náplní a mechanika podtlaku zabrání vytečení barvy mimo nádobu s inkoustem. Pro uživatele je tento způsob maximálně příjemný, náplň stačí jen nasadit. Při výpočtu užitečných vlastností nesmíme zapomenout ani na rychlost, která je v dnešní době mimořádně důležitá. Tento stylový pomocník do vaší domácí kanceláře zvládá bezokrajový tisk fotografií nebo grafiky rychlostí až 8 stran za minutu.

Originální a nadčasový design HP je i v případě multifunkční tiskárny HP DeskJet GT 5820 All-in-One, samozřejmostí.

Chcete se dozvědět více? Klikněte na http://www8.hp.com/cz/cs/deskjet-gt/overview.html

příloha_ovladnete_sva_data

 

Advertisement

Byl pro vás článek přínosný?