Hlavní navigace

Konica Minolta má multifunkční zařízení s hlasovým ovládáním

24. 8. 2019

Sdílet

 Autor: Konica Minolta
Produktová řada s názvem i-Series nabízí inovované a jednoduché uživatelské prostředí, včetně možnosti ovládání hlasovými povely. Přístroje disponují velikým 10palcovým displejem a nabízejí výkon i funkce potřebné k pokrytí všech potřeb moderních kanceláří malých i velkých firem.

„Reagujeme na potřeby zákazníků, kteří chtějí využívat moderní digitalizační a tiskové funkce, ale nechtějí se učit složitému ovládání. Nové řídicí panely jsou proto kompletně dotykové, beztlačítkové a nabízejí intuitivní ovládání na principu displejů chytrých telefonů. Uživatelské rozhraní je rovněž možné individuálně přizpůsobit, takže po přihlášení vidí každý jen ty funkce a aplikace, které sám využívá,“ řekl Jiří Hráček, produktový manažer Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Nová zařízení je možné snadno ovládat i hlasem prostřednictvím služby Google Assistant. Tisknout či skenovat tak mohou snadno i nevidomí uživatelé.  Ovládací displej s možností náklonu 24-90° pak umožňuje pohodlnou obsluhu lidem různé výšky stejně jako uživatelům na invalidním vozíku.“

Nová série se skládá ze tří multifunkčních zařízení, která se liší rychlostí tisku - C250i (25 stran/min), (30 stran/min) a C360i (36 stran/min). Všechna disponují novým čtyřjádrovým procesorem, který zdvojnásobuje jejich výkon oproti předchozím modelům a umožňuje 6x rychlejší náběh přístrojů po jejich zapnutí.

Nový jednoprůchodový podavač skenuje rychlostí až 200 stran za minutu, takže je vhodný i pro rozsáhlé archivace. Vestavěný ultrazvukový senzor dvojitého podání přitom nedovolí vynechání žádné stránky při skenování, tím zaručuje 100% spolehlivost při digitalizaci dokumentů.

příloha_ovladnete_sva_data

Konica Minolta se při vývoji řady i-Series zaměřila rovněž na bezpečnost. Všechna zařízení je proto možné vybavit i ochranou proti virům, malwaru a dalším kybernetickým hrozbám. Automatickou kontrolu veškerých odeslaných i přijatých dat v reálném čase zajišťuje antivirus Bitdefender. Testy lze přitom spustit ručně nebo podle nastaveného plánu.

Nová multifunkční zařízení jsou rovněž tišší a až o třetinu úspornější než předchozí generace. Přístroje se vyznačují podstatně nižší spotřebou energie, než požadují ekologické standardy Energy Star a Blue Angel.

Byl pro vás článek přínosný?