Hlavní navigace

LaserJety nabízejí největší inovace za posledních 30 let

13. 4. 2015

Sdílet

 Autor: HP
Přepracovanou řadu tiskáren LaserJet, která podle výrobce zajišťuje vyšší efektivitu tisku, představilo HP. Jde prý o nejzásadnější inovace LaserJetu od roku 1984 -- například díky novým tonerovým náplním využívajícím technologii JetIntelligence tiskárny spotřebují až o polovinu energie méně a mohou být až o 40 % menší.

S tonerovými náplněmi HP JetIntelligence lze vytisknout až o 33 % více stránek v profesionální kvalitě) a využívat inovativní technologii pro odhalování padělků.

Díky svému odolnému obalu a měkkému jádru poskytují tonery ColorSphere tři konzistentně kvalitní výsledky profesionálního tisku. I přes odolnější obal se nové měkké jádro toneru taví při mnohem nižší teplotě, proto jej není třeba tolik zahřívat. Výsledkem je skokově vyšší výtěžnost kompaktnější a energeticky efektivnější tiskárny.

Tonerová náplň také byla zásadně přepracována – dokáže tak vytisknout více stránek s méně přestávkami. Technologie umožňuje oproti předchozí generaci s jednou náplní vytisknout podstatně více stránek s nižším vnitřním opotřebením. Nová technologie měření obsahu toneru navíc inteligentně předpovídá úroveň toneru a pomáhá tak prý vytěžit z každé náplně maximum.

Díky nové technologii pro boj proti podvodům, vestavěné do každé tonerové náplně JetIntelligence, jsou nyní zákazníci lépe chráněni, snadněji odhalí padělané náplně, zajistí vynucování svých vlastních pravidel proti krádežím v rámci celé kanceláře a lepší kontrolu standardu nákladů i kvality tisku. Nový způsob automatického odpečetění navíc přináší dosud nejsnazší instalaci tonerových náplní.

Řešení JetAdvantage Private Print zase pomáhá při prevenci před neautorizovaným přístupem k důvěrným tiskovým úlohám a snižování odpadu z chybně vytištěných úloh. Každá tisková úloha je totiž bezpečně uložena v cloudu, dokud se uživatel nepřihlásí a nevyžádá si úlohu z tiskárny.

JetAdvantage Private Print rovněž podporuje čtečku karet HP Common Card Reader pro rychlé ověření uživatelů, stejně jako mobilní aplikaci pro pohodlnou tiskovou správu a tisk z tabletů či smartphonů s iOS a Androidem.

příloha_ovladnete_sva_data

Nové tiskárny LaserJet a multifunkční zařízení nabízejí menší rozměry, jednodušší instalaci i nastavení.Nová produktová řada zahrnuje:

  • Color LaserJet Pro M252 – kompaktní tiskárna pro potřeby malých pracovních týmů, kterým usnadňuje práci svými možnostmi mobilního tisku a prý nejrychlejším vytištěním první stránky ve své třídě.
  • Color LaserJet Pro MFP M277 – nabízí prý nejrychlejší oboustranný tisk ve své třídě. Díky nabídce funkcí pro vyšší produktivitu dokáže urychlit práci a pokrýt tiskové potřeby rostoucích pracovních týmů.
  • Color LaserJet Enterprise M552 a M553 – tiskové zařízení pro větší pracovní skupiny s 5 až 15 uživateli, kteří vytisknou až 6 000 stránek měsíčně. Tyto tiskárny podle výrobce dosahují nejnižší spotřeby energie a nejrychlejšího oboustranného tisku ve své třídě.Jako první navíc podporují technologii Google Cloud Print 2.0, nový standard místního tisku pro Chromebooky a aplikace pro Chrome OS.

Ceny novinek se pohybují od 5300 do 13 tisíc Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?