Hlavní navigace

Mobilní klimatizace vzduch ochladí a zbaví alergenů. Proč je dobré ji mít?

3. 8. 2020

Sdílet

 Autor: FOTOGRIN / Shutterstock.com
Přemýšlíte nad tím, že už byste rádi ukončili trápení, které během letních měsíců zažíváte?

Přemýšlíte nad tím, že už byste rádi ukončili trápení, které během letních měsíců zažíváte? Mobilní klimatizace má celou řadu výhod a dokáže ji ovládat úplně každý. Jaké výhody nabízí?

Konečně vzduch!

Během letních měsíců máme často pocit, že v místnosti, kde se právě nacházíme, prostě není žádný vzduch. Natolik dokáže být horko nepříjemné. Zůstat v takovém prostoru při smyslech a dobré náladě je nadlidský výkon. Mobilní klimatizace dokáže přitom vzduch nejen ochladit, ale i čistit. Zbavíte se tak alergenů a dalších škodlivých mikročástic, které v prostoru kolují. Možná jste se i vy rozhodli, že je ten pravý čas si konečně moci léto užít, ne jenom ho přežít. Jaké má klimatizace výhody?

Přesunete ji tam, kam chcete

Mobilní klimatizaci si na rozdíl od nástěnné přesunete tam, kam se vám zrovna hodí. Osvěžíte si tak vzduch právě v té místnosti, kde se pohybujete. A pokud jedete na chatu, můžete si vzít svou klimu s sebou. Navíc je velmi lehké ji ovládat – stačí, když ji zapojíte do elektřiny – a můžete si užívat pohody. Ovládání není nijak složité, takže se hodí i do příbytků dříve narozených, kterým letní vysoké teploty působí potíže se spánkem.

Na alergeny zapomeňte

Díky umístěným HEPA filtrům si můžete být jisti, že vaše mobilní klimatizace kromě ochlazení vzduchu neustále aktivně pracuje také na jeho kvalitě. Veškerý vzduch, který klimatizací prochází, je čištěn a zbavován pylových částic, prachu, bacilů a dalších patogenních škodlivých mikročástic. Vzduch v místnosti bude nejen ochlazen, ale také dokonale pročištěn.

příloha_ovladnete_sva_data

Klimatizace do bytu, které se dají libovolně přesunovat, jsou velmi snadné na instalaci a mají nízkou energetickou spotřebu. Díky malé váze a možnosti je kamkoliv přenést se hodí do bytů, domů, kanceláří, nebo třeba na chatu. Navíc mají velmi nízkou pořizovací cenu.

Jak budete letní horka trávit vy?

Byl pro vás článek přínosný?