Hlavní navigace

Philips má už i základní televizory s třístranným Ambilightem

9. 12. 2019

Sdílet

 Autor: Philips
TP Vision představila základní řady televizorů Philips série 6704 a 6754 na českém trhu. Televizory jsou vybavené třístranným Ambilightem, chytrými funkcemi operačního systému Saphi a podporují nový standard DVB-T2. Je možné je pořídit již od 10 990 Kč.

Technologie Ambilight, která snižuje únavu očí, opticky rozšiřuje obraz je jedním z důvodů obliby televizorů Philips. Proto jsou Ambilightem vybavené již základní modelové řady 6704 a 6754 a to hned v třístranné variantě.

I přes nízkou cenu se jedná o vybavené 4K modely. Disponují například technologií Ultra Resolution, která vylepšuje jakýkoli audiovizuální zdroj na vyšší rozlišení. Podsvícení televizoru podle okolního světla inteligentně reguluje technologie Micro Dimming a zlepšuje tak výslednou kvalitu obrazu. Televizor přehraje formáty HDR10, HDR10+ a nově i Dolby Vision. Zvuk jako v kině zajišťuje 20W reproduktor s podporou formátu Dolby Atmos. Televizor má ve výbavě tuner pro DVB-T2/HEVC, satelitní a kabelové vysílání. Mezi další výbavu patří tři vstupy HDMI, dva USB porty a připojení k Wi-Fi.

příloha_ovladnete_sva_data

Operační systém Saphi, poháněný čtyřjádrovým procesorem, nabízí snadné ovládání a základní chytré funkce, jako je stahování aplikací z nabídky Philips Smart TV nebo streamování obsahu z YouTube, Netflixu či dalších služeb. Rychlé a jednoduché zrcadlení obsahu z mobilního telefonu nebo tabletu zajišťuje funkce Miracast.

Modely 6504 a 6754 se od sebe liší pouze barvou. 6504 má rámeček i nožičky vyrobené v černé barvě, zatímco 6754 v barvě stříbrné. Díky tenkému rámečku obraz plynule navazuje na okolní osvětlení Ambilightu. Tato série nabízí široký výběr úhlopříček: 43, 50, 55, 65 a 70 palců.

Byl pro vás článek přínosný?