výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




1.

Testovací verze Windows 8 přestanou fungovat za 3 týdny | 22.12.2012

Upozornění na končící dobu použitelnosti se začne uživatelům objevovat 1. ledna 2013.


2.

Microsoft oznámil aktualizace aplikací pro Windows 8 | 08.10.2012

Steven Sinofsky z Microsoftu na svém blogu oznámil ve čtvrtečním příspěvku spoustu novinek k aktualizacím aplikací, které budou v následujících dnech a týdnech k dispozici prvním majitelům Windows 8 RTM.


3.

Bezproblémový přechod na Windows 8 pouze z verze 7 | 02.07.2012

Plnohodnotný upgrade na nový operační systém Windows 8 bude možný pouze ze tři roky starých Windows 7.


4.

Finální verze Windows 8 bude možná již za tři týdny | 27.06.2012

V současné době jsou nové verze Windows 8 opatřeny přívlastkem Escrow, což je označení používané Microsoftem pro situaci, kdy je celý vývoj softwaru pozastaven kvůli testování.


5.

Microsoft musel kvůli Flamu zrušit některé certifikáty | 05.06.2012

Microsoft odvolal několik vlastních digitálních certifikátů poté, co zjistil, že tvůrci viru Flame přišli na způsob, jak škodlivému kódu opatřit oficiální digitální podpis.


6.

První české aplikace pro Windows 8, ten už je ve verzi Release Preview | 01.06.2012

Zájemcům je k dispozici nová předběžná verze OS Windows - Release Preview. Kromě vyšší rychlosti či uživatelského rozhraní nabídne i možnost vyzkoušet si první české aplikace pro tuto platformu.


7.

Microsoft poskytl ke stažení Release Preview Windows 8 | 01.06.2012

Ve čtvrtek 31. května vydal Microsoft tzv. Release Preview svého operačního systému Windows 8. Datum vydání plné verze zatím není známé.


8.

O Windows 8 CR mají uživatelé menší zájem | 01.05.2012

O test nového operačního systému od Microsoftu je asi jen poloviční zájem, než jaký byl před třemi lety o Windows 7.


9.

Ukázkové vydání Windows 8 začátkem června | 26.04.2012

Microsoft stanovil přibližné datum vydání ukázkové verze Windows 8.


10.

Windows 8: Možnost přechodu ze starších verzí zatím nejasná | 19.04.2012

Microsoft stále odmítá prozradit, zda budou moci stávající uživatelé systémů Windows Vista a XP moci na Windows 8 přejít přímo nebo jen přes Windows 7.