výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




1.

Správu všech platforem koncových zařízení umožní novinka VMwaru | 12.09.2017

Workspace One, podle výrobce první řešení jednotného uživatelského prostředí s podporou správy a zabezpečení pro všechny platformy koncových zařízení, představil VMware.


2.

Recenze: RAD Studio 10.1 Berlin | 30.06.2016

V dubnu tohoto roku spatřila světlo světa nová verze RAD Studia firmy Embarcadero Technologies. Nese číslo 10.1 a jméno po německém hlavním městě Berlin.


3.

Využijte kontejnery i ve své současné infrastruktuře, vyzývá VMware | 24.09.2015

Dvě nové technologie – vSphere Integrated Containers a Photon Platform – představil VMware. Mají umožnit v rámci firemní infrastruktury i veřejného cloudu doručovat nativní cloudové aplikace formou kontejnerů.


4.

Preview analytiky chování odhalující hackery představil Microsoft | 27.05.2015

Hned několik novinek uvedl na trh v těchto dnech Microsoft – jde třeba o novou verzi CRM, pokročilý bezpečnostní systém, podnikový server Skypu či systém pro privátní cloudy.


5.

Online kurzy zdarma pro IT odborníky i vývojáře – Microsoft Virtuální Akademie | 09.02.2015

Microsoft Virtual Academy (neboli MVA) je portál, který nabízí zdarma profesionální online školení pro IT odborníky a vývojáře. K dispozici jsou stovky kurzů v angličtině, některé i v češtině.


6.

Linky: Preview Internet Explorer 10 | 06.07.2011

Další rootkit nutí k přeinstalování Windows. Na světě je Service Pack 1 pro MS Office 2010. Jaká jsou rizika využití služeb nabízejících zrcadlení serverů?


7.

Microsoft uvolnil další preview IE10 | 30.06.2011

Microsoft dnes informoval o novém klíčovém technickém milníku zaměřeném na vývojáře, kterým je vydání Internet Explorer 10 Platform Preview 2.


8.

Microsoft předvedl, jak si prohlížeč IE10 rozumí s čipy ARM | 16.04.2011

Během demonstrace prohlížeče Internet Explorer 10 na konferenci MIX11 v Las Vegas použil Microsoft počítač s procesorem ARM a novými Windows 8.


9.

Detaily o chystaném Internet Exploreru 10 | 14.04.2011

Včera jsme informovali o tom, že Microsoft vydal první vývojářské Plarform Preview prohlížeče Internet Explorer 10. Podívejme se na hlavní novinky, které by měl přinést.


10.

Microsoft překvapil, uvolnil první testovací verzi IE10 | 13.04.2011

Společnost Microsoft teprve před několika týdny vydala finální IE9 a nyní již představuje první testovací verzi Internet Exploreru 10 určenou pro vývojáře.