výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




21.

Hodinky Samsung Galaxy Gear ještě potřebují čas | 20.11.2013

První recenze hodinek Galaxy Gear ukazují na nedozrálý produkt – dle přiznání představitelů Samsungu jsou opravdu ušité poněkud horkou jehlou.


22.

John McAfee chystá prostředí odolné proti NSA | 02.10.2013

Excentrický milionář, původní autor antiviru McAfee, oznámil D-Central, zařízení, které má blokovat výzvědné sítě agentury NSA.


23.

BlackBerry prodalo milion telefonů Z10, je v zisku | 29.03.2013

BlackBerry oznámilo, že prodalo milion kusů svého high-endového telefonu Z10. Podle analytiků by to společnosti mohlo pomoci opět nastartovat její podnikání.


24.

Příští úklid může zrušit Google Apps nebo Blogger | 20.03.2013

Jarní úklid, při kterém Google ukončil existenci pěti svých produktů včetně populárního Readeru, nemusí být na dlouhou dobu posledním pokusem společnosti o zeštíhlení portfolia.


25.

Nejdůležitější příspěvky Facebooku světu otevřeného kódu | 11.02.2013

Facebook je novým vzorem díky svému agresivnímu přispívání svými projekty s otevřeným kódem.


26.

OLPC ruší vydání tabletu XO-3 | 01.12.2012

Organizace One Laptop Per Child zrušila vydání svého tabletu XO-3, podle šéfa Nicholase Negroponta však technologie z tohoto projektu mohou být použity v budoucnu u jiných produktů.


27.

Analýzy: Počet aplikací pro Windows RT stačí ke startu | 30.10.2012

Analytici se shodují, že aplikací pro Windows RT je ve Windows Store více než dost. Microsoft by měl mít ale stále na mysli, že počet kvalitních aplikací pro tablety je nutné neustále zvyšovat.


28.

Google čelí pokutě od antimonopolního úřadu EU | 24.09.2012

Evropský hlídač volné soutěže zvažuje žalobu Googlu za jeho údajně nekalou propagaci vlastních služeb. Prohlašuje také, že Microsoft rovněž musí ctít závazky, které učinil v protikartelové dohodě s EU.


29.

Kindle Fire: Kritické recenze jsou nepochopením záměrů výrobce | 09.12.2011

První recenze tabletu Kindle Fire od Amazonu nejsou příliš nadšené. Podle analytika společnosti Morgan Stanley jde ale o absolutní nepochopení strategie výrobce.


30.

Heureka má konkurenci, přichází Google Nákupy | 25.11.2011

Google tento týden v ČR oficiálně spustil další lokalizovanou vyhledávací službu s názvem Nákupy Google, která je dostupná na adrese google.cz/nakupy.