Hlavní navigace

Řešení pro asynchronní videokomunikaci představilo Cisco

14. 9. 2021

Sdílet

 Autor: Cisco
Produkt Vidcast dává uživatelům dává volnost řídit si čas podle svého a zároveň zajišťuje efektivní průběžnou komunikaci a spolupráci v rámci celého týmu.

Vidcast pracuje s videonahrávkami, které lze okamžitě sdílet. To omezuje vyrušování od práce a odstraňuje nutnost slaďovat plány uživatelů v různých časových pásmech. Díky tomu mohou pracovní procesy probíhat bez přerušení a s promyšlenější komunikací.

S pomocí řešení Vidcast mohou pracovníci efektivně a výstižně vyjádřit své sdělení – ať jde o informování kolegů o postupu práce na projektu, připomínky k obchodnímu návrhu nebo předání plánu výuky studentům – prostřednictvím videonahrávky, kterou je možné okamžitě sdílet a získat potřebnou zpětnou vazbu k další diskusi a zároveň si zachovat rozumný denní režim. 

V současné době se mohou hlásit zájemci o zařazení do programu beta testování. Po dokončení beta testů bude Vidcast k dispozici zákazníkům Webex Suite jak v bezplatné verzi, tak v prémiové verzi s rozšířenými funkcionalitami a možnostmi.

Vidcast představuje první produkt nového interního akcelerátoru Webex Leap, který byl spuštěn na začátku srpna a jehož cílem je přicházet s převratnými nápady a rychleji inovovat produkty Webex Suite – první sady nástrojů pro hybridní práci.

Cisco plánuje každoročně zahájit několik projektů Webex Leap v oblastech, jako je umělá inteligence, strojové učení, asynchronní komunikace a nové formy spolupráce.

příloha_ovladnete_sva_data

Vidcast podle výrobce uživatelům nabízí:

  • Ucelené řešení pro záznam, úpravu a sdílení videonahrávek prezentujícího a jeho obrazovky bez nutnosti uspořádat živou videokonferenci.
  • Zpětnou vazbu v reálném čase pro přehled o zhlédnutích, s možností připojovat textové komentáře a emotikony.
  • Pokročilé navigační nástroje pro snadné vyhledání požadovaných částí záznamu a přechod na ně pomocí náhledů, kapitol a odkazů.
  • Repozitář znalostního obsahu pro organizování, distribuci a správu přístupu k nahrávkám, automatické přehrávání 1,2x rychlostí a práce s titulky s možností rychlé revize

 

Byl pro vás článek přínosný?