Hlavní navigace

Společnost ANTEE vás provede nástrahami internetu

19. 3. 2019

Sdílet

 Autor: Fotolia
V současném digitálním světě je v podstatě nemožné obejít se bez webové stránky. Podle průzkumů většina uživatelů hledá nejprve informace o výrobci či prodejci na internetu. Pokud vás tedy vůbec nenajde, ani vás zřejmě neosloví, respektive u vás ani nenakoupí.

Samozřejmě existují různé nástroje, které vám pomohou vytvořit webovou stránku v podstatě zdarma, nicméně počítejte s tím, že se jedná pouze o univerzální, často designově nezajímavou šablonu. Jestliže máte na webovou stránku specifické požadavky, určitě si nechejte vytvořit web na míru. Jedině tak máte jistotu, že výsledek bude splňovat to, co od něj požadujete. Zároveň dokáže programátor připravit kód tak, aby byl v souladu s pravidly SEO.

ANTEE se stane vaší pravou rukou

Jelikož existuje spousta digitálních agentur, není jednoduché vybrat si tu, se kterou navážete spolupráci. Ideální je, pokud vám nabídne všechno pod jednou střechou, tedy jak online marketing, tak i tvorbu webových stránek. Právě takovým případem je firma ANTEE, která od roku 2000 spustila na 4000 projektů. Protože se jedná o zavedenou společnost s více než dvacetiletou tradicí, nemusíte mít obavy z toho, že by přestala ze dne na den fungovat a vy byste tak se svou stránkou zůstali na holičkách.

příloha_ovladnete_sva_data

Vše začíná správně nastavenou komunikací

ANTEE se snaží naplnit vaše očekávání, a proto si zakládá na komunikaci. Důležité je, abyste při konzultaci vyslovili veškeré vaše požadavky a přání, protože jedině tak může být výsledek dle vašich představ. Zřejmě vás zajímá, jaká je cena webu. Základní webové stránky vám ANTEE vytvoří od 25 000 korun bez DPH. Složitější a komplexní projekty vycházejí okolo 50 000 korun bez DPH. O nezávaznou kalkulaci si můžete požádat skrze webové stránky antee.cz, kde najdete mimo jiné i reference.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku