Hlavní navigace

YouTube Music a YouTube Premium už i u nás. Konečně

15. 5. 2019

Sdílet

 Autor: youtube.com
YouTube spouští novou hudební službu s názvem YouTube Music. Hudbu z YouTube tak bude ode dneška možné poslouchat a sledovat bez přerušování reklamami, na pozadí a v stahovat do offline režimu. Konečně se chce říci.

Nová hudební streamovací služba YouTube Music ode dneška přináší hudebním fanouškům mobilní i desktopovou aplikaci určenou speciálně k poslechu hudby.

Kromě doporučení přizpůsobených tomu, jakou hudbu uživatel obvykle poslouchá, kde se nachází nebo čemu se právě věnuje, přináší YouTube Music také vyhledávání na bázi strojového učení. Díky němu je možné dopátrat se požadované skladby, i když uživatel zapomněl název a autora skladby, nebo se dokonce přeslechl.

YouTube Music verze s reklamními bloky, které přerušují streaming je zadarmo, kultivovanější variante bez reklam YouTube Music Premium je za 149 Kč za měsíc, výhodou je pak možnost fungování aplikace na pozadí a možnost stahovat videa do offline režimu. Až se šesti rodinnými příslušníky pak lze službu sdílet za 229 Kč měsíčně v rámci programu YouTube Music Family Plan.

Ode dneška je v Česku spuštěna i služba YouTube Premium, která benefity YouTube Music Premium rozšiřuje na celý obsah YouTube. Tzn. umožní uživatelům poslouchat na pozadí, stahovat videa a sledovat bez reklam celý obsah platformy YouTube, nejen hudbu.

příloha_ovladnete_sva_data

Služba YouTube Premium měsíčně stojí 179 Kč a až se šesti rodinnými příslušníky ji lze sdílet za 269 Kč na měsíc v rámci programu YouTube Premium Family Plan.

Teď už by to ještě chtělo, aby český Google konečně zafungoval a udělal něco pro zpřístupnění oficiální aplikace Android Auto a nikdo si ji nemusel stahovat mimo oficiální Google Play.

Byl pro vás článek přínosný?