Hlavní navigace

Další pokračování vzdělávacích seminářů na téma IT bezpečnost

7. 5. 2013

Sdílet

 Autor: © FotolEdhar - Fotolia.com
DataGuard, bezpečnostní divize společnosti PCS, připravuje další díl z cyklu odborných seminářů s bezpečnostní tématikou, které jsou připravovány ve čtvrtletních intervalech.

V pořadí druhý seminář letošního roku proběhne 21. května 2013, opětovně v prostorách SWS Praha. Jeho obsah bude věnován novým produktovým řadám společnosti Kaspersky Lab. Součástí představení nových produktů budou i živé ukázky nové centrální správy a pracovní stanice Kaspersky Endpoint Security 10.

„Spolu se seminářem startuje i speciální akce pro zákazníky na produkt Kaspersky Security for Business - ADVANCED, kterou jsme připravili ve spolupráci s Kaspersky Lab“, dodává Bohdan Vrabec, Product Manager Kaspersky, DataGuard. „Toto nové bezpečnostní řešení je kombinováno s funkcemi pro optimalizaci IT, což přináší zákazníkům možnost zvýšení efektivity v oblasti IT bezpečnosti.“

Detailní informace o akční cenové nabídce produktu Kaspersky Security for Business naleznete na: http://kaspersky.pcs.cz/produkty/firemni-zakaznici/endpoint-security-advanced/akce/.

Vzdělávejte se s námi!

Termín:         21. května 2013
Začátek:        09.30 hod.
Místo konání:     SWS Praha, Uhřiněveská 1227/4, Praha – Strašnice
        GPS: N 50° 3' 56.627" E 14° 30' 22.935"

Přihlášení:    http://www.pcs.cz/dataguard/registrace.html
Bližší info:    http://www.pcs.cz/dataguard/aktuality.html/45_751-pozvanka-na-seminar/1

Pro velký zájem, prosíme, o registraci co nejdříve. Děkujeme.

Cyklus seminářů je určen IT profesionálům – technickým pracovníkům IT, IT bezpečnostním manažerům, správcům IS/IT i zájemcům z řad médií. Účast je pro zájemce zcela zdarma. Cílem seminářů je poskytnout zájemcům možnost se pravidelně vzdělávat a získávat přehled o tomto stále se vyvíjejícím oboru.

Divize DataGuard,  tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR, „Elite Partnerem“ společnosti McAfee, partnerem společnosti Fortinet a ESET. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace. Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS
Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.
Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat se pohybuje okolo 200 milionů Kč (2012). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě.

Byl pro vás článek přínosný?