Hlavní navigace

Divize DataGuard, spol. PCS, navázala spolupráci s Fortinetem

26. 3. 2012

Sdílet

Dodavatel bezpečnostních řešení – divize DataGuard, společnosti PCS spol. s r. o. – oznamuje navázání spolupráce s americkou společností Fortinet, dodavatelem výkonných zabezpečení sítí.

PCS DataGuardOd února tohoto roku jsou zařazeny produkty Fortinetu do produktového portfolia DataGuardu. DataGuard si klade za úkol dosáhnout vždy s daným vendorem nejvyššího stupně partnerství, aby mohl svým zákazníkům poskytnout komplexní portfolio služeb na nejvyšší možné úrovni. Proto jakmile u společnosti Fortinet obdrží status stříbrného partnera, bude dále pracovat na zvýšení své úrovně a zařazení na stupeň zlatého partnera.

Aleš Pikora, ředitel divize DataGuard, komentuje tento krok slovy: „Cílem divize DataGuard je nabízet nejlepší produkty ve spojení s kvalitními službami, tzn. orientace na zákazníka. Spoluprací s Fortinetem tak rozšiřujeme své portfolio nabízených produktů o specializované UTM zařízení vysoké kvality.“

Divize DataGuard, tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je výhradním distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR, „Elite Partnerem“ společnosti McAfee a partnerem společnosti ESET. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace. Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS
Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.

Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat se pohybuje okolo 190 milionů Kč (2011). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě.

Byl pro vás článek přínosný?