Hlavní navigace

Herní kupony: S jakými druhy se lze setkat?

15. 2. 2021

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Milujete hraní her na konzolích nebo počítačích? Víte o někom známém, který se takovémuto koníčku věnuje? Pokud ano, rozhodně se vyplatí vědět, kde nakupovat. S tím samozřejmě souvisejí také herní kupony, jež lze získat. Možností je v tomto ohledu poměrně hodně, a tak není od věci alespoň některé základní uvést. Postupně se podíváme, k čemu se různé herní kupony vlastně vztahují. Alternativy jsou fakticky dvě.

Pořízení nových her

 

Tradičně se herní kupony používají k pořizování nových herních titulů. Těch je aktuálně na trhu obrovské množství. Rozhodně není od věci vybírat třeba takové sportovní hry. Právě ony dokážou alternovat pohyb, jenž mnohým z nás nyní tolik chybí. Člověk se u takovéto hry dokonale zabaví, ale přitom fakticky ani neví, že dělá něco pro sebe. Jinak jsou vynikající třeba i závodní hry, při nichž si člověk cvičí jemnou motoriku a postřeh. Využít můžete kuponů ve formě předplacených karet, nebo kreditu, který má funkci virtuální měny ve světě nákupu her a jejich doplňků. Nejčastěji kupony využijete při hraní na PlayStation, Nintendo nebo Xbox.

 

Členství v klubech

 

Okolo mnohých her se vytvářejí specifické komunity hráčů a lidí z daného prostředí. Ti si samozřejmě mohou předávat své zkušenosti a bavit se o něčem, co je jim blízké. Členství v mnoha takovýchto prestižních klubech je poměrně drahé, a tak není od věci využít herní kupony.  Členství se vyplatí nejen pro skvělé slevy na hry, ale také pro možnost získat několik dalších rozšíření. Díky kuponu můžou také hráči získat přístup k novým herním titulům. Každý měsíc tak na ně čekají dvě nové hry. Co se týče doby trvání členství, je možné si zakoupit kupon na 3, 6 nebo 12 měsíců.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Je na vás, zda se rozhodnete využít dárkových karet nebo členství. Jisté však je, že obě otevírají dveře do nového virtuálního světa zábavy.

Byl pro vás článek přínosný?