Hlavní navigace

Webová stránka jako dárek? V roce 2012 ideální tip!

17. 12. 2012

Sdílet

 Autor: © Victoria - Fotolia.com
Říká se, že kdo není na internetu, neexistuje. A to není nic, co by člověk mohl svým nejbližším přát. Proč jim tedy letos k Vánocům nedarovat vlastní webové stránky? Originalita dárku je zaručená, navíc to není ani trochu složité nebo drahé.

superstranka.cz

Klíčem je chytrá služba www.superstranka.cz. Zde obdarovanému vyberete doménu (internetovou adresu) a na ní jednoduše vytvoříte originální webovou vizitku. Supertránka.cz vás celým procesem povede pěkně za ruku a vy si jen na konci vytisknete dárkový certifikát. Vytvoření stránky je navíc zadarmo, zaplatíte jen 200 Kč za vybranou doménu na rok.

Doménu můžete vybrat jakoukoliv. Pro osobní stránku se nabízí kombinace křestního jména a příjmení obdarovaného, třeba katka-stastna.cz. Možnosti jsou ale neomezené, záleží jen na vašem citu, jaká adresa by se mohla líbit. Na vaší fantazii je i obsah stránky, je totiž téměř jisté, že obdarovaný si ho bude chtít přizpůsobit podle svého. Pod stromeček na ni stačí umístit třeba jen osobní věnování a vaši společnou fotku.

Důležité je zdůraznit: „Teď máš konečně vlastní internetovou stránku, díky které tě každý najde a kterou si můžeš vyladit podle svého.“

Jaký web darovat

Kamarádce
Máte aktivní kamarádku se spoustou koníčků a známých? Takový člověk by rozhodně měl svoji stránku mít, ideálně ve tvaru jmenoprijmeni.cz. Webová stránka pak poslouží jako rozcestník na všechny aktivity, které vaše kamarádka provozuje, ať už je to vedení dětského kroužku, chovatelská stanice nebo prodej na Fleru. Na webu mohou být i odkazy na profil na Facebooku, blog nebo jiné sociální sítě.
Příklad: http://www.nejsemblbablondynka.cz  

Tátovi živnostníkovi
Pro živnostníky je osobní web nezbytností a Superstránka je pro ně jako dělaná. Kupte tátovi doménu malirství-novak.cz, dejte na stránku jeho fotku, náplň činnosti, adresu a telefonní číslo a máte hotovo. S webovou stránkou mu věnujete i spoustu nových zákazníků.
Příklad: http://www.karelinstalater.cz   

Dětem
Jen těžko se někomu s webem jako dárkem zavděčíte víc než teenagerům. Na adrese jsemprostenejlepsi.cz si váš syn může spravovat svoji virtuální identitu podle svého gusta nebo můžete mít web celá rodina. Uvidíte, že hned po novém roce ho nebo Vás polovina třídy napodobí.
Příklad: http://www.husakovi.cz


Superstránka.cz je chytrá služba, díky které si může úplně každý vytvořit svoji webovou vizitku. Za pár minut, bez jakýchkoliv znalostí tvorby webu a skoro zadarmo – jen za cenu domény, což je 200 Kč za 1 rok. Superstránku provozuje společnosti Active24, přední český registrátor domén. www.superstranka.cz

Byl pro vás článek přínosný?