Hlavní navigace

Xiaomi Mi A4 aneb značka zůstává špičkou ve svém oboru

2. 9. 2020

Sdílet

 Autor: iHaMoo / Shutterstock.com

Spekulace stále pokračují, ale zatím to vypadá tak, že Xiaomi Mi A4 se vyvíjet nebude. Značka totiž končí s výrobou telefonů s Androidem One. Stále ale zůstávají na trhu velmi kvalitní přístroje, které se těší velké oblibě mezi širokým spektrem uživatelů.  

Xiaomi má skvělý poměr výkonu a ceny

Mobilní přístroje značky Xiaomi se těší velmi dobrému jménu. Jsou často prvním doporučením pro zákazníky hledající dobrý poměr mezi vysokým výkonem telefonu a cenou. Uživatelsky velmi přívětivé prostředí a elegantní zpracování přístroje dává jasně najevo, že tyto smartphony jsou svou kvalitou a výkonem opravdu na špici. A to i přes to, že Xiaomi Mi A4 bude zřejmě nahrazen jiným typem přístroje.

Značka Xiaomi má řadu výhod

Mobilní přístroje této značky se vyznačují skvělým poměrem ceny a výkonu, ale nabízejí také velmi široký výběr napříč všemi kategoriemi. Samozřejmostí a určujícím standardem je kvalitní dílenské zpracování telefonu, na kterém nenaleznete žádnou chybu. Telefony Xiaomi disponují velmi silnou komunitou majitelů i vývojářů, můžete si tedy být jisti, že vámi zvolený přístroj patří mezi špičku na trhu ve své kategorii.

příloha_ovladnete_sva_data

Xiaomi – mobily nejvyšší jakosti

Je všeobecně známo, že řada Xiaomi Mi nabízí telefony lepších specifikací. Xiaomi Mi Mix značí telefony bez rámečku, Xiaomi Mi Max zase označuje smartphony, které mají nadprůměrně velký displej. Označení Xiaomi Mi A náleží telefonům s čistým Androidem, řada Xiaomi Mi SE je odlehčená varianta telefonů Mi. Zde je jasně patrné, že z této značky si vybere skutečně každý, přesně podle svých preferencí.

Značka Xiaomi se vyznačuje velmi rychlým a precizním vývojem svých přístrojů. Jen v poslední době se u těchto přístrojů objevily fotoaparáty se stále větším počtem objektivů, zrychlení umělé inteligence, senzor ToF zajišťující rozostřené pozadí, optická stabilizace obrazu, která vyhlazuje vibrace nebo platby pomocí technologie NFC.

Byl pro vás článek přínosný?