Hlavní navigace

Zdarma pravidelné vzdělávací semináře na téma IT bezpečnost

26. 3. 2012

Sdílet

Dodavatel bezpečnostních řešení – divize DataGuard, společnosti PCS spol. s r. o. – se rozhodla reagovat na potřeby svých i potenciálních zákazníků uspořádáním pravidelného cyklu odborných seminářů věnovaným oboru počítačové bezpečnosti.

PCS DataguardÚčast na těchto seminářích poskytne DataGuard zájemcům zdarma. První seminář se uskuteční již 28. 3. 2012 od 9.30 hodin, v sídle divize DataGuard, Šátalská 1 c/d, Praha 4. Náplní prvního semináře je představení produktů společnosti Fortinet, které zařadil DataGuard nově do svého portfolia.

Semináře budou probíhat celý rok ve čtvrtletních intervalech. Tématem těchto odborných seminářů budou aktuální všeobecné trendy z oboru IT bezpečnosti, vývoj hrozeb i představení nových produktových řešení. Cílem je poskytnout zájemcům možnost se pravidelně vzdělávat a získávat přehled o tomto oboru. Cyklus seminářů je určen IT profesionálům – technickým pracovníkům IT, IT bezpečnostním manažerům, správcům IS/IT i zájemcům z řad médií. Přihlásit se můžete zde.

Divize DataGuard, tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je výhradním distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR a „Elite Partnerem“ společnosti McAfee. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace.

Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS
Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.

Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat se pohybuje okolo 200 milionů Kč (2010). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku