Hlavní navigace

Computerworld nabízí whitepapery společnosti F5 Networks

25. 2. 2014

Sdílet

 Autor: © F5 Networks
Vydavatelství IDG ve spolupráci se společností F5 Networks přináší whitepapery pro bezpečnostní a síťové architekty a správce sítě, které jim pomohou vybudovat a udržovat podnikovou síťovou infrastrukturu na vysoké úrovni.

Problémy, se kterými se musí podniky v současnosti potýkat, počínají u útoků typu DDoS, které dokáží zahltit i vysoce naddimenzovanou síť – pokud není náležitě chráněna tak, aby dokázala odrazit i distribuované útoky z mnoha míst současně. Stranou nezůstává ani optimalizace interních aplikací s ohledem na minimalizaci síťového provozu, a to jak uvnitř firmy, tak v rámci virtuálních platforem, samostatných datových center nebo privátních či hybridních cloudů. Při vývoji aplikací mohou pomoci univerzální platformy, které jej mohou pomoci urychlit a optimalizovat. Pokud mají vývojáři k dispozici vhodnou aplikační vrstvu, mohou snáze vyvíjet efektivní aplikace, které zbytečně nezatěžují infrastrukturu a přitom nabídnou podnikovým uživatelům příjemné ovládání, na jaké jsou zvyklí.

Trojice dokumentů seznamuje s problematikou architektury firemních sítí z různých pohledů, které mají vliv na robustnost, odolnost, zabezpečení, spolehlivost a škálovatelnost velkých sítí.

příloha_ovladnete_sva_data

Všechny dokumenty jsou k dispozici zdarma, pouze po vyplnění jednoduchého registračního formuláře. Dokumenty jsou nabízeny v angličtině. Jejich přehled naleznete na samostatné stránce.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku