Hlavní navigace

Noví uživatelé Office 365 získají pomoc s konfigurací

5. 9. 2014

Sdílet

 Autor: © Microsoft
Noví uživatelé služby Office 365, kteří si koupí licenci alespoň pro 150 uživatelů, obdrží uživatelskou podporu od Microsoftu včetně poradenství s konfigurací služeb zcela zdarma.

Tento nový krok, v rámci kterého uživatelé dostanou asistenci při zapojování a konfiguraci jednotlivých komponentů Office 365, má zatraktivnit online kancelářskou sadu Microsoftu potenciálním kupujícím. Office 365 v současné době zahrnují Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, Office 365 Pro Plus a Yammer. „Zajistíme, aby služba Office 365 byla pro vaši organizaci připravena k používání zcela bez problémů,“ uvedl Microsoft ve středu na svém blogu při představování tzv. služby Office 365 FastTrack Onboarding Center.

Nabídka je dostupná pro nové uživatele Office 365 Enterprise (plány E1, E3 a E4), uživatele placených plánů pro vzdělávací účely (A3, A4), plánů pro státní organizace (G1, G3, G4) a plánů Exchange Online 1 a Exchange Online 2. Je nutné podotknout, že zavedení a konfigurace služby typu Office 365 v organizaci není tak snadná, jak si běžní uživatelé mohou myslet. Často jsou vyžadovány různé aktualizace, propojení s jiným softwarem a provedení řady změn u koncových uživatelů a na úrovni infrastruktury IT. „Pro tým Office 365 je absolutní prioritou, aby si uživatelé ve firmách rychle uvědomovali hodnotu kancelářské sady Office 365 a neměli s využíváním našich služeb žádné problémy,“ stojí dále na blogu.

Služby FastTrack Onboarding Center jsou od nynějška dostupné po celém světě a zahrnují asistenci experta na dálku, který pomůže jak koncovým uživatelům, tak partnerům. Podpora navíc obsahuje automatické kontroly a nástroje pro konfiguraci, jež usnadní správu a nastavování služeb. Služby jsou poskytovány v angličtině, čínštině, francouzštině, němčině, italštině, japonštině, portugalštině a španělštině.

příloha_ovladnete_sva_data

Pro zákazníky, kteří potřebují pomoci s dalšími věcmi typu migrace emailů či dokumentů, Microsoft do 31. března 2015 nabízí speciální akci, v rámci které jim s tímto pomůže. Noví zákazníci, kteří si koupí licence pro alespoň 150 uživatelů, si mohou vybrat mezi dvěma alternativami podpory. V rámci první z nich je partnerovi poskytnuta blíže nespecifikovaná suma za účelem konfigurace a usnadnění přijetí Office 365 jeho zaměstnanci. Druhá alternativa se skládá z migračních služeb poskytovaných Microsoftem pro ty, kteří přesunují obsah z Exchange Server 2003 a vyšších, IBM Lotus Domino 7.0.3 a vyšších a Gmailu od Googlu. Microsoft přímo do firmy vyšle vlastní odborníky, kteří zajistí, aby byl obsah bez problémů přenesen.

 

Byl pro vás článek přínosný?