Hlavní navigace

Představujeme Viber 10

Sdílet

 Autor: Viber
Nová verze Viberu přináší nový design, snazší komunikaci, 2x rychlejší chatování a vylepšené bezpečnostní funkce.

Nová verze aplikace Viber 10 má i nadále implicitně nastavené šifrování na obou stranách komunikace. To je platné pro všechny konverzace a hovory.

Viber 10 představuje dvě úplné novinky:

  • Skrytá telefonní čísla v chatech v rámci Viber Communities umožňují dvěma lidem vyměňovat si zprávy, aniž by viděli svá telefonní čísla. To umožňuje spontánní a nezávaznou interakci s dalšími členy dané komunity při zachování jejich soukromí. Interakce je možná kliknutím na profil uživatele nebo ze seznamu členů v informacích o komunitě. V případě, že se tak uživatelé rozhodnou, mohou si vyměnit svá telefonní čísla a pokračovat v komunikaci mimo komunitu.
  • Viber Group Call / skupinové hovory umožní až pěti osobám spolu najednou hovořit. Možné je jak přidat nové osoby k existujícímu skupinovému hovoru nebo začít nový hovor přímo ze skupinového chatu. Tato funkce bude nejprve k dispozici pro hlasové hovory, později i pro video-hovory.

Nový design aplikace Viber 10 nabízí:

  • Zjednodušenou navigaci: lepší ovládání, uživatelé najdou vše, co potřebují přesně tam, kde to má být.
  • Snadný přístup: uživatelé mají všechny soukromé i skupinové konverzace, Communities, chatboty, a další oblíbený obsah v jednom hlavním seznamu.
  • Vylepšenou obrazovku pro hovory: v nové verzi obrazovky pro volání naleznou uživatelé nedávné hovory, přístup ke kontaktům a ke správě předplacených Viber Out hovorů.

“Uvedení vylepšené aplikace Viber 10 předcházel rozsáhlý vývoj a pečlivé testování,” řekl Djamel Agaoua, generální ředitel Viberu. “Viber naplňuje svou hlavní misi, a přináší tak rychlejší, jednodušší a bezpečnější komunikaci. Nový Viber 10 umožňuje lidem komunikovat spontánně, intuitivně a snadno. Zároveň ale zajišťuje bezpečnost, soukromí a ochranu osobních dat. Doufáme, že uživatelé novinky ocení. Přichází zcela nový Viber!”

Viber Česká republika

příloha_ovladnete_sva_data

 

Byl pro vás článek přínosný?