Hlavní navigace

SUSE Expert Days 2018: Pojďte s chameleonem na pivo!

5. 2. 2018

Sdílet

 Autor: SUSE
Tradiční odborná konference pro příznivce Linuxu a open source řešení se letos koná ve čtvrtek 15. března 2018 v Pivovaru Staropramen na pražském Smíchově.

Jak vybudovat vlastní privátní cloud a poskytovat infrastrukturu jako službu? V čem jsou softwarově-definovaná úložiště výhodnější oproti klasickým hardwarovým? Jak lze využívat kontejnery jako službu a aplikační platformu?

Těmto a dalším tématům se bude věnovat letošní ročník odborné konference SUSE Expert Days 2018, který ve čtvrtek 15. března 2018 pořádá společnost SUSE v Pivovaru Staropramen na pražském Smíchově.

Celodenní akce bude doslova nadupaná zajímavými informacemi. 

„S přednáškami vystoupí nejen zástupci SUSE, ale také naši partneři a zákazníci. Například Jan Patera z První novinové společnosti popíše, jak díky migraci své kritické infrastruktury na SUSE Linux ušetřili náklady a zefektivnili provoz. Konstantin Selucký ze společnosti HPE představí stavebnicové systémy pro InMemory computing Superdome Flex a Martin Vaňous ze společnosti SÍŤ nasazení SAP HANA na platformě IBM POWER v praxi,“ popisuje Miroslav Kořenregionální manažer společnosti SUSE pro Českou republiku a Slovensko.

Petr Kubeš ze společnosti HPE a Martin Zikmund ze SUSE na konferenci popíší společnou cestu vývoje HPE Helion OpenStacku a SUSE OpenStack Cloudu. Martin Zikmund se bude také věnovat novinkám v SUSE Enterprise Storage a kontejnerům jako službě a aplikační platformě v podání SUSE.

Účastníci konference zhlédnou prezentaci nasazení SUSE Manager v prostředí zákazníka a zástupci společnosti Cloud4com odprezentují případovou studii nasazení SAP S/4 HANA v Marvinpac. Společnost SAP představí vlastní platformu pro internet věcí SAP Leonardo.

Pražská konference SUSE Expert Days 2018 začíná v 9:00 a přednášková část potrvá do 17:00 hod. Provázet jí bude moderátor Jan Pokorný. „Po maratonu přednášek účastníky pozveme na prohlídku pivovaru s občerstvením,“ dodává Miroslav Kořen,

příloha_ovladnete_sva_data

Podrobné informace o programu a registrační formulář pro účastníky naleznete na adrese http://www.cvent.com/events/2018-emea-suse-expert-days-prague/event-summary-f51b3d4edee24c1f9323ad9cf503f3f2.aspx

Partnery akce jsou společnosti Hewlett Packard Enterprise, SAP, Cloud4com, SÍŤ, DNS, OKsystem a mediálním partnerem server Linuxexpres.cz o informacích nejen ze světa Linuxu.

Byl pro vás článek přínosný?