Hlavní navigace

MyQ X: Edice Enterprise získává cenu BLI Software Pick 2021

5. 12. 2020

Sdílet

MyQ X: Edice Enterprise obdržela titul „Výjimečné řešení správy tisku“ a bylo jí uděleno ocenění BLI (Buyers Lab) 2021 Software Pick v kategorii „Document Imaging Software“.

Po intenzivním dvanáctiměsíčním testování oznámila společnost Keypoint Intelligence, přední nezávislý recenzent softwaru pro digitalizaci dokumentů, výherce ocenění BLI (Buyers Lab) 2021 Software Pick a Outstanding Achievements Awards. Toto vyznamenání umístilo MyQ na seznam pouhých 20 řešení, mezi nimiž jsou zavedení hráči jako například HP, Canon či Toshiba.

„Proces zpracování dokumentů se čím dál více přiklání k digitalizaci, především v době pandemie COVID-19,“ prohlásil Lee Davis, pomocný ředitel oddělení software a skenerů v Keypoint Intelligence. „Organizace doplňují svůj stávající tiskový hardware nejrůznějšími softwarovými nástroji, aby zvýšily jejich užitek na maximum. Dnes udělujeme ocenění řešením za funkce zlepšující produktivitu, za mimořádnou hodnotu, jednoduchost používání a další klíčová kritéria,“ dodává.

V hodnocení MyQ byly vyzdviženy především spolehlivé bezpečnostní prvky, možnost skenování jedním dotykem na personalizovaném ovládacím panelu MyQ Embedded Terminal či kompatibilita s tiskovými flotilami, které sestávají ze zařízení rozdílných značek a stáří.

„MyQ X: Edice Enterprise propojuje důmyslnost s jednoduchostí používání. Je velmi flexibilní, a může tak být přizpůsobena nejrůznějším firemním potřebám. Díky široké nabídce MyQ terminálů a appletů zabudovaných do multifunkčních tiskáren mohou organizace MyQ nainstalovat na jakékoli zařízení v tiskové flotile.“

CEO MyQ Martin Januš si ocenění BLI 2021 velmi váží: „Pro MyQ je to nevšední úspěch. Enterprise je vlajkový produkt MyQ a nás velice těší, že byla jeho hodnota potvrzena oceněním od BLI. Uznání patří členům týmu MyQ, kteří i v letošních náročných podmínkách tvrdě pracovali na tom, aby vytvořili a vydali novou generaci MyQ X, ale také chceme předat velký dík zákazníkům a partnerům, kteří nám svými neocenitelnými nápady pomáhají každý náš produkt zlepšovat.“

MyQ Enterprise je nejprodávanější edicí MyQ. Nabízí robustní zabezpečení dat přenášených ve firemní síti během tiskových i skenovacích procesů, detailní přizpůsobení ovládacího panelu tiskárny a pokročilé skenovací funkce. Je vhodná pro malé, střední i velké podniky, stejně jako vládní a vzdělávací organizace.

 

O ocenění Buyers Lab Software Pick Awards

Vyznamenání „Document Imaging Software Picks“ (Cena za Software pro zpracování dokumentů) je v tiskovém odvětví jediné svého druhu a není snadné je získat. Toto ocenění je udělováno na základě důkladného testování, které zahrnuje hodnocení klíčových aspektů, jako jsou funkčnost, využitelnost a cena. Všechny produkty, které splní testování v laboratoři, si vyslouží platinové, zlaté, stříbrné nebo bronzové hodnocení a nejlepší účastníci jsou pak prohlášeni za „Pick contenders“.

Vyhlášení BLI 2021 Software Pick Awards

 

O MyQ Solution

MyQ Solution je komplexní software pro zabezpečenou správu tisku, který je flexibilní a dostupný za příznivou cenu. Prostředí dotykového panelu MyQ Embedded Terminal je možné personalizovat, a uživatelé tak šetří čas díky možnostem jednoduchého ovládání jedním dotykem. Výkonné skenovací funkce a pokročilé workflows pro zpracování dokumentů z MyQ dělají ideálního partnera pro digitální transformaci firem všech velikostí.

Hlavní stránka | Bezplatná edice MyQ Smart

příloha_ovladnete_sva_data

 

Kontakt
Dita Fejlová
Content & Marketing Manager
dita.fejlova@myq-solution.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku