Hlavní navigace

Technické středy s Veeamem – série live webinářů

23. 4. 2020

Sdílet

 Autor: Veeam
Klíčovou roli Backup & Recovery řešení v chodu každé firmy nemusíme zdůrazňovat. Kde ale začít? Návod vám přinese nová série živých webinářů s názvem Technické středy, která vám ve formátu produktových dem pomůže s vytvořením spolehlivého a výkonného IT prostředí. Každý ze šesti webinářů v průběhu dubna a května bude veden odborníky ze společnosti Veeam Software, kteří budou online zodpovídat i dotazy účastníků. Každý z účastníků přitom obdrží i rozšířenou zkušební verzi diskutovaných produktů a technickou podporu Veeam. Všechny webináře jsou nahrávané a je možné je shlédnout i ze záznamu.

Registrace je možná jak na celou sérii, tak i na jednotlivé webináře.

8. dubna — Návod na instalaci a zálohování Veeam Backup & Replication

Uvidíte živou instalaci Veeam Backup & Replication, během které odborníci z Veeamu vysvětlí úskalí zálohování a přínosy Veeam řešení, včetně zodpovězení konkrétních dotazů účastníků a doporučení na míru.

Naučíte se proces definování úlohy zálohování a replikace VM ve Veeam Backup & Replication. Odborníci Veeamu vám pomohou navrhnout úlohu zálohování přizpůsobenou vašim potřebám a schopnostem při zachování osvědčených Best Practice.

Odborníci Veeamu zde představí scénáře Disaster Recovery a to, jak vám Veeam technologie mohou pomoci s obnovou. Webinář mimo jiné pokryje témata reverzní CBT, instant recovery, FLR nebo Explorery.

Dozvíte se, jak lze zálohy automaticky testovat na obnovitelnost nebo jak vám Datalabs mohou pomoci s testováním aplikací, školeními, DevOps nebo dokonce splněním compliance požadavků. Uvidíte také, jak antivirový software může zajistit, že vaše obnovená data budou bezpečná.

V rámci seznámení se s různými možnostmi a zásadami uchovávání dat se naučíte proces konfigurace úlohy zálohování NAS. Odborníci Veeamu budou mimo jiné diskutovat i scénáře obnov v důsledku selhání hardwaru, útoku ransomware a lidské chyby.

Odborníci Veeamu vám pomohou s procesem instalace Veeam Agent pro Microsoft Windows a Linux. Dozvíte se také o některých možnostech, které mohou mít vliv na produkční prostředí.

  

Registrace je možná jak na celou sérii, tak i na jednotlivé webináře.

  

příloha_ovladnete_sva_data

Sérií webinářů Veeam Technické středy vás provedou odborníci na oblast cloudové správy dat, systémoví inženýři společnosti Veeam Software, Boris Mittelmann a Martin Beran. Využijte jedinečnou příležitostdiskutovat své potřeby, připravte si otázky týkající se vašich podniků.

Počet míst je omezen, tak se registrujte ještě dnes. Registrujte se i v případě, že se webinářů nemůžete zúčastnit. Po události tak automaticky obdržíte odkaz na záznam akce.

Byl pro vás článek přínosný?