Hlavní navigace

Acronis: Tradiční zálohování a ochrana dat jsou zastaralé

16. 10. 2019

Sdílet

 Autor: Acronis
Firma nabízí integrovaný soubor řešení, které poskytuje ucelenou ochranu pokročilých systémů, koncových bodů a středně velkých datových center.

Acronis na své první globální konferenci Acronis Global Cyber Summit ohlásil tři nová řešení kybernetické ochrany - Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Platform a Acronis Cyber Infrastructure – která mění způsob, jakým podniky řeší moderní ochranu dat a výzvy kybernetické bezpečnosti.

Nová řešení Acronis poskytují funkce moderní kybernetické ochrany s cílem nahradit tradiční řešení, která již nejsou schopna reagovat na aktuální IT výzvy. Důvěra v data, která umožňují realizovat kvalifikovaná rozhodnutí, je základem dnešního digitálního světa. Rostoucí využití strojového učení a umělé inteligence umožňuje podnikům se rychle a efektivně rozhodovat, ale vyžaduje sběr, ukládání a využívání důvěryhodných dat.

Rostoucí počet zařízení a distribuce dat mezi různými zařízeními, lokalitami a cloudovými službami vytváří složité a decentralizované infrastruktury, které jsou náchylnější ke zranitelnostem a méně odolné proti ransomwarovým útokům. Acronis svá řešení buduje na zkušenosti z ochrany 500 000 podnikových zákazníků a 5,5 milionu domácích uživatelů.

příloha_ovladnete_sva_data

„Současná závislost na datech přináší výzvy, kterým firmy nikdy předtím nečelily a na které jejich tradiční řešení již dnes nestačí,“ řekl Serguei Beloussov, zakladatel a CEO společnost Acronis. „Aby tyto výzvy bylo možné překonat, je potřeba nový přístup ke správě a ochraně dat, který zahrnuje bezpečí, dostupnost, soukromí, autenticitu a zabezpečení dat. Acronis tyto prvky nazývá „5 vektorů kybernetické ochrany“ a náš soubor řešení kybernetické ochrany je postaven právě na zajištění těchto vektorů.”

 Nová a aktualizovaná řešení, která jsou dostupná prostřednictvím více než 50 000 partnerů, zahrnují:

  • Acronis Cyber Protect - do jednoho řešení integruje sedm klíčových funkčností kybernetické ochrany – zálohování, disaster recovery, ochranu proti malwaru postavenou na umělé inteligenci, autenticitu, certifikaci a ověření dat, hodnocení zranitelností, patch management, a vzdálený monitoring a správu.
  • Acronis Cyber Platform - poskytuje vývojářům a ISV dodavatelům schopnost přizpůsobit, škálovat a integrovat řešení Acronis Cyber Protection.
  • Acronis Cyber Infrastructure, poskytuje infrastrukturu optimalizovanou pro implementaci kybernetické ochrany.

Byl pro vás článek přínosný?