Hlavní navigace

25 let českého ICT: Představíme firmy, které nejvíce přispěly k jeho rozvoji

30. 6. 2015

Sdílet

 Autor: IDG
Vydavatelství IDG Czech Republic a časopis Computerworld letos slaví 25 let na českém trhu. U příležitosti tohoto výročí chystáme ojedinělou publikaci "Čtvrtstoletí českého ICT". Buďte u toho s námi!

Byť se počítače a obecně informační a komunikační technologie objevovaly v tehdejším Československu již dlouho, jejich opravdový rozmach nastal až v roce 1990. Tehdy také vznikla tuzemská pobočka amerického vydavatelství IDG a vyšlo první číslo časopisu Computerworld. Vznikaly také první česko-slovenské ICT firmy. Ty, které prokázaly, že stojí na pevných základech, vydržely dodnes.

Je příznačné, že právě časopis Computerworld připravuje na měsíc září unikátní publikaci Čtvrtstoletí českého ICT, která shrne vše důležité, co se za uplynulých 25 let v Česku v této oblasti událo.

Publikace bude obsahovat mimo jiné kalendář významných událostí, pohled statistika na čtvrtstoletí českého ICT v číslech, popis vývoje firemního ICT sektoru z pera společnosti Bisnode, a nezapomeneme ani na profily klíčových společností z mnoha oblastí ICT. Autorské články do publikace přislíbily četné významné osobnosti.

Obdobnou publikaci plánujeme až za dalších 25 let, takže máte jedinečnou příležitost být "u toho". Speciál Čtvrtstoletí českého ICT bude v září distribuován všem předplatitelům časopisů IDG.

Jak se stát partnerem speciálu >>

Partneři

příloha_ovladnete_sva_data

 

Byl pro vás článek přínosný?