Hlavní navigace

Konečně startuje oficiální prodej Apple Watch. Víme za kolik

23. 1. 2016

Sdílet

 Autor: Apple
V pátek 29. ledna startuje v ČR oficiální prodej Apple Watch. Kolik budou stát chytré a drahé hodinky?

Konečně je to tady. Tedy pokud jste applista, pokud jste normální smrtelník, nechá vás tato správa chladnými. V Česku se začnou od pátku 29. ledna prodávat chytré hodinky Apple Watch.

Cena by měla být u všech autorizovaných prodejců shodná. Kolik si tedy musíte na hodinky připravit?

Podle internetového obchodu Datart budou Apple Watch Sport - 42mm s pouzdrem ze stříbrného hliníku s bílým sportovním řemínkem stát 12 490 korun. 

Apple Watch Sport - 38 mm s pouzdrem ze stříbrného hliníku s modrým sportovním řemínkem vyjdou na 10 990 korun. Stejná cenovka bude i dalších variantách 38 mm hodinek v jiných barevných provedeních - třeba z pouzdra z růžově zlatého hliníku s levandulovým sportovním řemínkem.

Necelých 18 tisíc korun budete potřebovat na Apple Watch - 38mm pouzdro z nerezové oceli s červeným sportovním řemínkem.

příloha_ovladnete_sva_data

Nejdražším dostupným kouskem v nabídce Datartu budou  Apple Watch - 42mm pouzdro z nerezové oceli s červeným sportovním řemínkem. Na ty bude potřeba téměř dvacet tisícikorun.

Takže pokud nutně potřebujete koupit z oficiální distribuce tento předražený kousek hipsterského hardwaru, zapište si do kalendáře červenou tužkou pátek 29. ledna.

Byl pro vás článek přínosný?