Hlavní navigace

Sophos Threat Hunting Academy je zpět!

7. 7. 2021

Sdílet

 Autor: Sophos
V návaznosti na úspěšnou akademii zaměřenou na lov hrozeb, kterou letos v březnu přinesla společnost Sophos, se znovu otevírají pomyslné brány Sophos Threat Hunting Academy 2021.

V letošní druhé sérii webinářů se bezpečností experti opět zaměří na novinky z rušného a rychle se měnícího světa správy hrozeb a představí technologie, které vám pomohou zůstat o krok napřed před kyberzločinci.

 

Jak vám data pomohou v boji s kyberhrozbami

14. - 21. července 2021 I 10:00 – 11:00

Registrace

 

V rámci čtyř živých interaktivních webinářů se dozvíte, proč je při hledání hrozeb lepší mít více dat, od e-mailů přes koncové body až po firewally, a jak lze využít sílu Sophos XDR (eXtended Detection and Response) k posílení obrany proti kyberzločincům. Účast na červencové sérii není limitována účastí na prvním běhu akademie, pro zájemce jsou však záznamy březnových webinářů k dispozici. Stejně jako první série webinářů i ta druhá slibuje poskytnout odborné znalosti potřebné k aktivnímu lovu hrozeb a efektivnímu zastavení útočníků. Shlédnutí záznamů i účast na živých webinářích jsou zdarma.

 

Pokud se chcete se stát expertem na synchronizaci nativního zabezpečení koncových bodů, serverů, firewallů a e-mailu a certifikovaným administrátorem řešení Sophos XDR, pak se zaregistrujte na 2. řadu Sophos Threat Hunting Academy Series 2021. Diskutovat se budou zejména podrobnosti o lovu hrozeb jako například:

 

  • Proč je lepší mít při lovu hrozeb více dat
  • Jak efektivněji zastavit hrozby propojením dat z koncových bodů a e-mailu
  • Jak zlepšit lov hrozeb pomocí dat z firewallu a serverů
  • Jak data pomohou, abyste byli vždy o krok před hrozbami

 

A Sophos nabízí vždy něco navíc. Za účast na 2. řadě Threat Hunting Academy získáte 5 hodin CPE kreditů, které můžete použít ke zlepšení svých kyberbezpečnostních dovedností. Navíc po absolvování krátkého testu na závěr druhé řady webinářů o lovu hrozeb získáte certifikát.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Pokud se webinářů nemůžete zúčastnit, nezapomeňte se i tak zaregistrovat na stránce Sophos Threat Hunting Academy. Po každém ze série webinářů získáte přístup k záznamu akce.

Byl pro vás článek přínosný?