Hlavní navigace

Živý online přenos: Computerworld představuje CA Agile Ops

8. 10. 2015

Sdílet

 Autor: Fotolia - kurhan
Nepropásněte náš živý webcast o CA Agile Ops. Do přímého přenosu bude možné aktivně zasahovat a klást diskutujícím dotazy!

Nenechte si 22. října ujít živý přenos on-line!

Každý registrovaný účastník obdrží stylový dárek!

 

Asi budete souhlasit, že na provoz IT mají vliv dva hlavní faktory: fyzická infrastruktura a aplikace. Dnes, kdy musí být infrastruktura pružná a kdy se nasazují nové aplikace, na které navazuje řetězec nekonečných aktualizací, je provoz firemního IT pomocí tradičních nástrojů komplikovaný a určitě neprospívá stabilitě.

Protože bychom vám chtěli v tomto směru aspoň trochu pomoci, připravili jsme pro vás nový živý webcast, kde budeme hovořit o problémech, kterým týmy IT čelí. Budeme také diskutovat agilní monitorování „on-premise“ a „cloud“ infrastruktury a význam sledování uživatelských odezev (customer experience) u digitálních služeb.

Živým online přenosem vás provede šéfredaktor Computerworldu Radan Dolejš a odborník na tuto problematiku, Carl Lloyd ze společnosti CA Technologies. Do přenosu bude možné aktivně zasahovat a klást oběma diskutujícím dotazy.

příloha_ovladnete_sva_data

Webcast se koná ve čtvrtek 22. 10. od 10:00 hod. Postačí jen stručná registrace, kde po vyplnění formuláře obdržíte patřičné instrukce.

Každý registrovaný účastník, jenž se přihlásí do webcastu, navíc získá stylový dárek. (Vyplňte prosím pečlivě své kontaktní údaje, abyste měli jistotu, že váš dárek dorazí na správnou adresu.)

Nezapomeňte se tedy určitě zaregistrovat a zapsat si do kalendáře datum 22. 10., kdy v 10 hodin dopoledne náš živý webcast začíná. Jsem si jistý, že se nejen poučíte, ale i skvěle pobavíte!

Radan Dolejš
šéfredaktor Computerworldu

Byl pro vás článek přínosný?