Hlavní navigace

48 hodin v Paříži

9. 7. 2010

Sdílet

 Autor:
Pro Harrisona Forda a režiséra Romana Polanského patří thrillery k tomu nejlepšímu, co natočili.

48 hodin v Paříži
(Frantic)


Thriller, USA 1987

Hrají: Harrison Ford, Emmanuelle Seigner, Dominique Pinon

Režie: Roman Polanski

Film Romana Polanského.

Info o filmu (distributor): Pro Harrisona Forda a režiséra Romana Polanského patří thrillery k tomu nejlepšímu, co natočili. Ve filmu 48 hodin v Paříži se, jak napsal Mike Clark z USA TODAY, sešli “nápaditě obsazená superhvězda a nejlepší žijící režisér thrillerů v dokonalé formě.”
Harrison Ford hraje amerického lékaře, jehož žena (Betty Buckley) náhle zmizí v Paříži. Pokud ji chce najít, musí se ponořit do tajemné a spletité sítě překážek: Neznámého jazyka, neznámého místa, lhostejné policie, byrokratických úředníků a tajemné, krásné ženy (Emmanuelle Seigner), která ví víc, než přiznává. “Vládne tu hitchcockovský duch” (Michael Wilmington, Los Angeles Times). A také suverénní umění Polanského a Forda.

Zvuková verze/formát: čeština (DD 1.0), angličtina (DTS 2.0), francouzština (DD 2.0), němčina (DD 2.0), italština (DD 2.0), polština (DD 1.0), portugalština (DD 1.0), španělština (DD 2.0)

Obrazový formát: 1080p High-Definition,16x9,1.78:1

Titulky: české, řecké, norské, polské, portugalské, rumunské, španělské, švédské, thajské, francouzské, bulharské, čínské, dánské, finské, anglické, německé a italské pro neslyšící

Délka: 120 min.

7.6. – videopůjčovny
16.6. – prodej
Doporučená cena 699 Kč

Distribuce: Magic Box

Česko-Slovenská filmová databáze